Izvor:Foto: Instagram printskrin/tiana.sumakovic, Profimedia

SUZNE OČI NAKON POBEDE: Srpski košarkaš ljubi pravu lepoticu

Izvor: Nportal

07.08.2024.

16:36

KOŠARKAŠKA reprezentacija Srbije je u utakmici protiv Australije napravila istorijski preokret i pobedom se plasirala u polufinale Olimpijskih igara gde "orlove" očekuje meč protiv favorizovane selekcije Amerike. No, malo slave od pobede "ukrala" je plava lepotica sa "Tiktoka" koja je srčano bodrila košarkaše Srbije, a naročito jednog.

Naime, Tiana Šumaković snimila je sopstvenu reakciju na jedan od uspešnih trenutaka tokom ove utakmice i dok joj je pogled bio fokusiran na teren, u oku joj se vide suze radosnice, dok u ruci drži zastavu Srbije.

Ali, ovo nije prvi put da Tiana prati utakmice, već sa tribina svim srcem navija za svog dečka Filipa Petruševa već nekoliko godina unazad.

Tiana je od Filipa starija četiri godine, a svoju ljubav prema košarkašu ne krije. Svako malo objavi neku fotografiju sa Filipom ili zanimljivu situaciju iz perspektive devojke košarkaša, prenosi Ona.rs.

Tiana je pažnju izazvala atraktivnim izgledom, a neretko deli na društvenim mrežama fotografije sa svojim izabranikom.

Sudeći prema njenom Instagram profilu, voli da putuje i da sledi modne trendove, ali najviše voli da je u zagrljaju Filipa. 

Prošle godine je dospela u centar pažnje, kada je kad je Filip morao da daje izjavu u policiji zbog napada francuskog centra Matijasa Lesora.

BloombergAdria.com

 

- Najteža stvar koja mi se trenutno dešava, je što moram da ćutim i trpim što sam u vezi sa profesionalnim sportistom. Iskreno me je briga što mi je inboks pun pretnji jer sam svesna u kakvoj zemlji živim, nažalost - napisala je tada Tiana na Instagramu i dodala: 

- Ono što želim da bar moji bliski prijatelji znaju da je Filip u policiju morao da ode po službenoj dužnosti, da apsolutno niko prvi nije provocirao i da se ja njemu divim kako prolazi kako prolazi kroz sve ovo - napisala je ona.

Žao joj je što se, kako kaže, "udara na momka od 22 godine koji mrava nije zgazio".

- Žao mi je što se udara na osobu koja je za našu reprezentaciju igrala dok su drugi bili na odmoru, itd. Žao mi je što je glas ološa i šljama našoj zemlji mnogo glasnije od normalnih ljudi - napisala je tada.