Izvor:Foto: Profimedia, Shutterstock

4 LETA SVAKI DAN JEO OVO: Hefnerov kuvar otkriva detalje

Izvor: Nportal

07.08.2024.

20:07

DŽOZEF Reinhart je godinala kuvao u Plejboj vili Hju Hefnera, a sada je za Unilad otkrio kako je bilo raditi za slavnog šoumena, kao i koja mu je omiljena hrana.

Pored njega, bilo je još osam kuvara koji su radili puno radno vreme u vili, kuvali su svaki Hefner obrok i spremali sve što su gosti želeli. Takođe su obavljali ketering za ekstravagantne zabave koje su se tamo održavale.

- Iako je imao milione, voleo je da jede jednostavne stvari i obično bi birao obroke sa menija koji je nudio 26 artikala - rekao je kuvar.

- Četiri godine je jeo isti doručak, engleski kolač. Bilo ga je lako pripremiti - objasnio je on i dodao da ih je Hju jednog jutra iznenadio kada je umesto toga zatražio kajganu.

- Dobro, napravićemo kajganu - odgovorio mu je kuvar, pomalo iznenađen. 

BloombergAdria.com

 

Objasnio je da je Hju imao neke specifične zahteve dok je pripremao obroke. Seća se da ga je jednom prozvao dok je sekao sendvič i opominjao ga da bude bolji. Kuvar nije želeo da naljuti svog šefa, pa je vredno radio.

BloombergAdria.com

 

- Ispekao bih oko 20 ćurki dan pre Dana zahvalnosti jer je voleo da jede ćureće batake. Morao sam da se uverim da će bar jedna od njih biti savršeno kuvana - rekao je on.

- Hefner je uvek jeo svoje obroke sam u svojoj sobi, Dan zahvalnosti je bio jedini dan u godini kada bi ručao sa drugima - rekao je.

- Ako bi otišao da jede u restoranu, mi bismo pripremili obrok i poslali ga u kuhinju restorana sa tačnim uputstvima kako da ga poslužimo na tanjiru - otkrio je kuvar.

- Bio je sjajan šef i zbog toga nam nije bilo teško da izađemo u susret njegovim zahtevima - nastavio je priču DŽozef i dodao da nikada nije bio svedok situacije da Hefner "dirne" devojke koje su kod kuće i nazvao ga „savršeni džentlmen“.

BloombergAdria.com

(Indeks.hr)