Izvor:Foto: Gofundme

SPAVAO, POGODIO GA ZALUTALI METAK Muškarac(33) ranjen u glavu

Izvor: Nportal

07.08.2024.

20:33

OTAC dvoje dece iz Kalifornije je u kritičnom stanju nakon što ga je prošle nedelje pogodio zalutali metak dok je spavao u svom domu u Ouklandu .

Run Hua Kuang (33) je dremao u četvrtak popodne nakon što se vratio kući sa posla, gde radi kao vozač kamiona za dostavu. Dok je spavao metak je probio zid i pogodio ga u glavu, navodi se na stranici GoFundMe koju je kreirala njegova porodica.

Kuang je prebačen u bolnicu gde je podvrgnut sedmočasovnoj operaciji, naveo je sajt za prikupljanje sredstava. Sada je na aparatima za održavanje života na jedinici intenzivne nege.

- Ovaj šokantni incident ostavio je celu porodicu traumatizovanu i u dubokoj nevolji - napisala je Jasmin Kuang, njegova sestra, javlja Independent.

Nije jasno od čega je nastala pucnjava u Istočnom Ouklandu i ko je umešan. Nijedan osumnjičeni nije uhapšen u vezi sa incidentom.

BloombergAdria.com

 

Kuang sa svojom ženom ima dve ćerke, trogodišnju i sedmomesečnu bebu, i bio je jedini hranilac za svoju porodicu, rekla je njegova sestra. Takođe je izdržavao svoje roditelje, koji su živeli sa porodicom u njihovoj kući.

- Ova tragedija je stvorila veliki finansijski teret za našu porodicu - dodala je njegova sestra.