Izvor:Foto: Printskrin/Instagram/aleksandra.ristanovic.83

"VOLELA BIH DA SE POJAVI NEKI DRVOSEČA": Pevačica o udaji

Izvor: Nportal

08.08.2024.

07:45

PEVAČICA Aleksandra Ristanović učestvovala je 2004. godine u "Zvezdama Granda" zajedno sa Slavicom Ćukteraš, Tanjom Savić, Darkom Filipovićem, Nemanjom Nikolićem.

Posle takmičenja se povukla iz javnosti, a nedavno je pobedila na "Saboru narodne" muzike. 

Bez obzira na to što se ne eksponira, Aleksandra je tražena na "tezgama". 

- Ja imam taj problem da gde god da se pojavim, taj zna ko sam. Ne mogu da prodajem priču da sam neki trgovac. Ne možeš ni da se posvetiš svakome, postoje ljudi koji su se zadržali u mom životu da se družimo, pa i da se zabaljam sa nekim. Postoje i oni koji samo prođu uz dobar dan i doviđenja - počela je ona, pa dodala:

- Zamišljam ljubav da me neko voli zbog mene, a ne zbog toga čime se ja bavim. Da voli mene kao osobu, moje vrline i mane, jer kada me tako budeš zavoleo ja sutra ne moram da pevam. Može da se desi da odlučim za nekoliko godina da ne pevam, šta ćemo onda da radimo?

Ne obazire se na priče da treba dase uda, bez obzira na to što ima 40 godina. Iza sebe ima životno iskustvo i zna kakvog muža želi. 

- Kad pogledam samu sebe, možda ja još uvek nisam zrela za te stvari... To će Bog da odluči umesto mene, da sam se ja pitala do sada sam mogla pet puta da se udam i da se razvedem. Potičem iz takve porodice, kod nas je to tako, jednom se udaš i kraj - kazala je pevačica.

- Nisam ja sama zato što me niko neće, već ne želim da spustim neke kriterijume. Volela bih da se pojavi neki baja, drvoseča, da me podigne ovako laganu i da me odnese. Bitno je da sam srećna u svojoj koži, ako se udam - super, ako ne, pa nisam najgora - zaključila je pevačica.

Otkrila je kakvog muškarca priželjkuje: 

- Verovatno da imaju dok ne prilaze u tom meri, prilaze mi srećno oženjeni, razvedeni ili mnogo mladi. Meni ne priliči da budem sa nekim ko ima 20 godina, nemam želju, moj rođeni brat je 10 godina mlađi za mene, on je za mene klinac, iako ima 30 godina i zamisli da ja budem sa nekim mlađim. Pre sam volela da budem sa nekim ko je stariji od mene, ali pošto sada imam 40 godina više mi ne odgovora da budem sa nekim ko je stariji ili neka moja granica ili par godina niže i to je to - istakla je ona za Grand.