Izvor:Foto: Profimedia, Shutterstock/ATA images

IZGLEDA KAO BOG: Gde je i šta radi Ivanin bivši muž?

Izvor: Nportal

08.08.2024.

12:21

SRPSKA atletičarka Ivana Španović je ostala bez medalje, a pre nekoliko meseci se i razvela od muža Marka Vulete koji je fitnes instruktor.

Ivana je završila takmičenje na Olimpijskim igrama u Parizu, a prema njenoj izjavi da je izdaje telo, čini se da bi mogla završiti karijeru pre nego što je očekivala. 

Atletičarka je donela odluku polovinom decembra 2023. godine da se razvede od Marka Vulete, posle dve godine braka. 

- Iako razumem javni interes, uvek sam se trudila da privatni život ostane takav, ali pošto se Marko i ja razvodimo, oboje se suočavamo sa vrlo emotivnim periodom, ovo smatramo zajedničkim neuspehom - izjavila je Ivana i dodala:

- Potreban nam je oboma lični prostor i poštovanje intime kako bi se oboje, što brže i bezbolnije, vratili mirnijim tokovima života.

Par nije želeo da priča o kraju svoje ljubavi a nekoliko fanova misli da je razvod više uticao na Ivanu. 

Bila je prinuđena da nađe novog trenera, zatim je zbog povrede napustila takmičenje u Italiji, da bi na kraju i rezultat na ovogodišnjim Olimpijskim igrama u Parizu iz istog razloga izostao.

Za razliku od Ivane, Marko izgleda na poslovnom planu nema problema, uživa u život. I dalje izgleda božanstveno sa izvajanim mišićima, radi u Dubaiju kao fitnes instruktor. 

BloombergAdria.com

 

Tokom Olimpijskih igaraleto je proveo u Dubrovniku, a povodom Ivaninog nastupa nije želeo javno da se oglašava.

Podsećanja radi, Španovićeva je nakon takmičenja istakla da joj je zdravstveno stanje poljuljano, te da postoji mogućnost da blistavu karijeru završi ranije nego što je očekivala.

Emotivne reči Ivane Španović zabrinule su fanove koji joj neumorno šalju poruke podrške u želji da je u punom sjaju ponovo vide na terenu.

(Gloria)