Izvor:Foto: Printskrin Instagram/Slika na profilu korisnika xenia_pajcin xenia_pajcin/jodziir

"UBIĆE ME MAJKA" : Jodžir tvrdi da mu je otac bio sa Ksenijom

Izvor: Nportal

08.08.2024.

14:14

JEDAN od omiljenih influensera Jovan Radulović Jodžir ispričao je zanimljivu anegdotu vezanu za njegovog oca i pevačicu Kseniju Pajčin.

Jovana prati oko 500.000 ljudi, a vrlo retko govori o svojoj porodici. Sada je pratioce iznenadila ispovest o porodici, karijeri, supruzi Ireni i deci, ali i roditeljima.

Sa ocem je bio u odličnim odnosima, smatra ga najboljim prijateljem. 

Jodžir je istakao da je njegov otac Rajko bio veliki šmeker devedesetih godina, kao i da je upravo zbog toga i bio u tajnoj vezi sa jednom od najlepših žena sa javne scene, ni manje ni više nego sa Ksenijom Pajčin: 

- Ubiće me majka kada bude gledala ovu emisiju. Majko, izvini, ali jeste tako bilo. Ne mogu da tvrdim šta se sve tačno tu događalo, samo mogu da pričam ono što su meni tokom godina pričali ljudi. Koliko sam ja upućen, njihov odnos je počeo kada je Ksenija Pajčin došla u Herceg Novi, zbog muzičkog takmičenja „Sunčane skale“. To je period kada je grupa „Luna“ nastupala sa pesmom „Devet i po nedelja“. Tada je moj tata bio u žiriju. Pre toga se čuo sa mojom majkom i rekao joj da ne zna da li će se vraćati kući ili ne jer ima posla. Tu je bila Ksenija pored njega, a on je zbog nje zakupio Titovu vilu - rekao je influenser i detaljno opisao detalje navodne afere.

- Moj otac je tada vozio "mercedes", S klasu, i slomio je antenu od tog auta, pa je tu antenu tada poneo sa sobom. Tokom tog događaja je rekao snimateljima da ne snimaju deo gde njih dvoje sede i da ni slučajno ne prolaze kamerama pored njega kako ga slučajno majka ne bi videla da je sa Ksenijom. Majka, sestra i ja smo bili kod kuće i gledali televizijski prenos. Kranista se nešto zaneo i prošao onim kranom, a gospodin Rajko sedi sa Ksenijom, a Ksenija mu naslonila glavu na rame. On onom antenom čuka onoga i viče mu da grupi "Luna" da dvanaest poena. Bio sam mali, pa sam počeo da vičem: "Majko, eno tate!". Nisam ga video dva, tri meseca. Tada sam je čuo kako psuje. Govorila je: "Je*ala sam ti majku sada" - ispričao je Radulović u emisiji "Pretres" na televiziji Hajp.

BloombergAdria.com