Izvor:Foto: Facebook/Da li imamo istog dečka

BIO JE NA PSIHIJATRIJI: "Tukao me je, izgubla sam bebu"

Izvor: Nportal

08.08.2024.

15:30

MARIJA MUDREŠA je svoje optužbe iznela javno, putem objave na društvenoj mreži Fejsbuk.

Marija Mudreša, naša popularna influenserka, optužila je svog bivšeg partnera Matiju Radoševića, poznatog fitnes trenera i modela, da ju je pretukao dok je bila trudna.  NJenu izjavu o modelu, koji je bio u nekoliko spotova poznatih pevačica, prenosimo u celosti.

- Drage devojke, nisam se nikad javno oglašavala vezano za ovog čoveka, odnosno mog bivšeg partnera, inače poznatog manekena, koji je bio u mnogim spotovima sa poznatim pevačicama, i fitnes trenera, koji je iz Beograda - započela je Marija, pa nastavila:

- Pre mene je bio sa dve devojke, koje igrom slučaja poznajem i koje su bile stalno u podlivima od njegovih batina. na društvenim mrežama se predstavlja kao gospodin, a ustvari je najveća psihopata, koju ne možete ni da zamislite. Rođena majka ga je slala na psihijatriju da se leči od agresije i droge (a fitnes trener).

- Što se mene tiče, pretukao me je trudnu i izgubila sam bebu i deo sebe. Od tad, nikad više nisam i neću biti ista, dugo sam bila u bolnici i lekovima, ali sad sam napokon dobro, iako me izjeda potreba da mu načinim zlo.

- Budite pametne. Volite sebe više od bilo koga na ovom svetu - poručila je Marija.

BloombergAdria.com

 

Matija je za medije izneo svoju stranu priče.

Odlučio je da podnese tužbu protiv bivše.

- Devojka će biti tužena. Pokreće se postupak. Glupost obična od strane ženske osobe, ali dobro. Smešno mi je. Verovatno jer mi raste profil i radim posao jako. Očigledno sujeta neka postoji - započeo je Matija, pa nastavio:

- Sa devojkom nemam dodira, niti sam u vezi jako dugo. Blokirana mi je. Na lekovima, psihički obolela i to je to. Klasično bih nazvao to mržnja prema drugom. Ali, ne brinite, imam pravnika u porodici i tužiću je. Saznao sam i ja sad sve - zaključio je Radošević za Republiku.

Republika