Izvor:Foto:Jutjub printskrin/Code3Paris/M. Anđela

SKANDAL U GRČKOJ: Vlasnik bara terao Srbe sa plaže

Izvor: Nportal

09.08.2024.

16:00

PORODICA iz Srbije koja letuje u Grčkoj suočila su sa brojnim neprijatnostima tokom boravka na Sitoniji, gde im je vlasnik bara, u pravom stilu mafijaša, oduzeo pravo na uživanje. Na kraju je, navodno, kako je napisao muškarac iz Srbije, pozvao je i policiju, ali ona nije došla.

Dejan, koji je letovao na plaži Kalogria na Sitoniji, podelio je svoje loše iskustvo na društvenim mrežama., navodeći da je incident izazvao vlasnik bara zajedno sa svojim osobljem i prijateljima, a sve zbog ležaljki.

Budući da nisu želeli da se pomere nakon što su bili terani, vlasnik je pozvao i prijatelje. Videvši da se situacija neće lako rešiti, Dejan je objasnio da je pozvao i policiju ali ona nije izašla na teren.

Zbog čega je nastao konflikt na plaži?

"Molim vas da podelite objavu na što više stranica. Izuzetno smo razočarani. Plaža Kalogria, osoblje i vlasnik neljubazni. Posle 15 minuta na ležaljkama došli su i rekli nam da moramo da se pomerimo. Nakon našeg da nećemo i da smo tu već 15 minuta, vlasnik je zvao drugare i jedan po jedan su dolazili da prave gužvu. Strašno neljubazno i neprimereno ponašanje vlasnika. U razgovoru sa drugim gostima vidim da su svi nezadovoljni, osoblje nadmeno i neljubazno. Za izbegavanje. Policija nije došla. Zvao sam ih. Užas. Inače nas 4 odraslih i deca 3, 5, 12 godina. Momak vlasnik neljubazan, kao fin a arogantan. Užasss." napisao je Dejan unutar Fejsbuk stranice "Live from Greece".

Grk čuvao ležaljke za prijatelje

NJegova objava je razbesnela sve, a bilo je i onih koje je zanimalo da li se još nešto krilo iza sukoba.

Grčki korisnik društvenih mreža upitao je Dejana zašto su morali da se presele. Dejan je odgovorio da su mu rekli da ih ne žele na tom mestu.

"Kaže morate da odete. Drugi gosti čekaju. Ne želimo vas ovde. U stvari njegovi drugovi koji nisu bili tu, njih je smestio i dovodio po jednog na 5-10 minuta. A nigde ne piše rezervisano. 15 minuta nam niko nije prišao. Nikad ovako nešto nisam doživeo. 20 godina po 2 puta godišnje dolazim u GR. Ovo je užas. Mlad momak bez trunke manira i poštovanja.", objasnio je.

Pored toga, jedan korisnik je komentarisao svoje nezadovoljstvo zbog toga što plaža više nije kao nekada: "Naša omiljena plaža na koju nismo otišli godinama, jer to više nije što je nekad bilo. Peškir pod mišku, kao nekada, i ko ih je!"** napisao je muškarac iz Srbije.

(Blic)