Izvor:Foto: Zoran Jovanović Mačak. Profimedia

EPSKA SCENA: Zbog koga je Bogdanović umalo "ispalio" šeika?

Izvor: Nportal

11.08.2024.

12:31

DODELA medalje košarkaša Srbije nakon finalnog meča će ostati kao jedan od kultnih momenata srpske sportske istorije. Nema igrača koji nije ostvario svoj trenutak o kom se prepričava, ali neki od njih su se u potpunosti istakli.

Jedan od tih momenata je kada Bogdan Bogdanović čeka uručenje priznanja od šeika, ne vidi ga i komunicira sa nekim u publici. Vanja Marinković ga sa strane ćuška da pokupi tu nagradu, a on i dalje ne vidi šeika.

BloombergAdria.com

Momenat kada je primetio da samo njega čekaju, na faci se mogao vidi blagi osećaj krivice, ali samo jedan ratak momenat nakon čega je usledio širok osmeh. Proste cela scena je epska.

Međutim, mnogi se pitaju ko je bila osoba u publici, a sada smo i dobili odgovor, reč je o popularnom francuskom glumcu Omaru Siju, koji je slavu dobio kroz ulogu u filmu "Nedodirljiv".

Omar Si je poznat kao strastveni ljubitelj sporta i veliki pristalica fudbalskog kluba Olimpik iz Marseja. Potiče iz porodice imigranata sa Zapadnoafričkog kontinenta – njegov otac je poreklom iz Senegala, a majka iz Mauritanije.