Izvor:FOTO: Printskrin Instagram dusan.mandic3 / Profimedia

SREDNJOŠKOLSKA LJUBAV: Ko je supruga Dušana Mandića?

Izvor: Nportal

11.08.2024.

15:19

DUŠANU MANDIĆU je najveća podrška supruga Slađa, a njihova ljubavna priča nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Slađa i Dušan 12 godina su u ljubavi, a par ima dvoje dece - ćerku Lenku i sina Ognjena. Kada su se upoznali, u jednom beogradskom restoranu, Slađa je išla u srednju ekonomsku školu, a Dušan u gimnaziju.

LJubavna priča Dušana Mandića savršeno je funkcionisala, a pred prvim velikim testom našli su se 2015, kada se vaterpolista preselio u italijanski gradić Pro Reko, koji je slavu stekao po uspesima istoimenog vaterpolo kluba.

Sportista je jednom prilikom otkrio kako funkcioniše ljubav na daljinu.

- Tokom protekle godine Slađa je često dolazila u Italiju. Kod mene je provodila i po mesec dana. Budući da zajedno studiramo FON, veoma mnogo mi pomaže oko fakultetskih obaveza - rekao je on tada.

- Stigao sam u Beograd nekoliko dana pre predviđenog termina za porođaj. Moj klub Pro Reko je otišao na pripreme u Ameriku, a ja sam na svu sreću dobio nekoliko dana slobodno. Brinuo sam da li ću stići na vreme, međutim Lenka se rodila tačno u terminu. Smenjivale su mi se suze i smeh. Presrećan sam što sam imao priliku da prisustvujem porođaju jer osećaj je predivan i to je nešto što se celog života pamti.

Blic