Izvor:Foto: Fejsbuk Srdjan Grujicic / Profimedia

Košarkaši još pre DVA meseca zakazali PROSLAVU medalje

Izvor: Nportal

11.08.2024.

15:38

NAŠI KOŠARKAŠI su slavili bronzu, te su u centru Pariza napravili spektakl, ali i scene za pamćenje.

Srpski košarkaši su u Parizu priredili nezaboravnu proslavu povodom osvajanja bronzane medalje na Olimpijskim igrama, a jedna od najupečatljivijih scena bila je njihovo veselje u lokalu "Cafe Roberta", u centru grada.

BloombergAdria.com

 

Atmosfera je bila izvanredna, o čemu svedoče brojni snimci koji se šire društvenim mrežama.

I dok se snimci šeruju uz verovatno nikad duhovitije komentare i opise ljudi, svi se pitaju ko je čovek koji je pevao našoj reprezentaciji i atmosferu doveo do vrhunca?

Kako prenosi Telegraf, reč je o pevaču Srđanu Grujičiću, koji je bio zadužen za muziku tokom proslave, kao i Sanel grupa max, bend koji je sve ispratio.

BloombergAdria.com

 

Srđan je za medije podelio svoja iskustva sa nezaboravne svirke, te naglasio koliko mu je jučerašnji dan bio poseban.

- Na proslavi je bilo sjajno! Videli ste na snimcima... Igrači su me pozvali preko zajedničkih prijatelja još pre dva meseca. Već tada su planirali proslavu ako osvoje medalju, samo smo čekali da vidimo od kakvog materijala će biti (smeh) - započeo je Srđan.

BloombergAdria.com

 

Na snimcima se jasno vidi i da momci nisu štedeli kad je čašćavanje muzike u pitanju, a Srđan na to kaže:

- Bakšiš je za mene sekundarna stvar, postoji nešto vrednije od bakšiša, od svega, a to je zajedništvo koje sam video kod njih, tu sreću, tu radost... Mnogo je vredno biti među njima i deliti radost!

Srđan je otkrio da mu je ova svirka jedna od najdražih.

- Ja sam inače profesor na pariskom Konzervatorijumu, bavim se ozbiljnom muzikom i svirao sam zaista mnogim velikim imenima, od predsednika do kraljeva, ali među omiljenijim "svirkama" bila mi je ova juče - rekao je Srđan.

U jednom trenutku Nikola Jokić je zagrlio pevača i zajedno sa njim poveo pesmu "Prokleta je Amerika i zlato što sja" koju peva Boban Zdravković, a svi su ga pratili sa oduševljenjem.

Na jednom od snimaka koji kruže mrežama, mogli smo da vidimo da su naši momci u potpunom "transu" nakon još jedne u nizu pesmi Baje Malog Knindže, "Psovali su meni popa"... Ali kada je "zatreštala" pesma "Ptico moja, bijeli labude", svi naši igrači su gotovo u istom tonu krenuli da je pevaju.

Posebno je emotivno izgledao naš Nikola Jokić, koji je u tom momentu već bio skinuo majicu sa sebe, a potom je podigao i ruke uvis i zapevao.

kurir.rs/telegraf