Izvor:Foto: Printskrin Pink TV

NOVI BLAM JOVANE JEREMIĆ: "Ženama oni služe za jedno"

Izvor: Nportal

12.08.2024.

15:57

POVELA SE priča o ženama i muškarcima koji imaju puno dece, a voditeljka se izlanula baš kad ne treba.

Voditeljka Jovana Jeremić je poznata po tome što otvoreno iznosi stavove, a to ju je ovog jutra koštalo tokom vođenja "Novog jutra", a ovaj snimak je postao viralana na svim društvenim mrežama.

BloombergAdria.com

 

Jovana je u emisiji ugostila Blaža Markovića, predsednika pokreta "Novi ljudi, nova snaga Srbije" i predsednika Sindikata policijskih starešina Srbija, ali i tiktokerku i influenserku Milicu (Militzaforyou).

- Nekim muškarcima žena služi za rađanje dece.. Ja kad vidim muškarca koji skrka ženi četvoro, petoro dece i kaže ona je "savršena žena" ja znam sa kim razgovaram", počela je voditeljka a onda upitala gosta koliko on dece ima:

BloombergAdria.com

 

- Koliko imaš dece Blažo?

@militsaforyou

Ja kad ne znam s kim sedim, pa se izlanem 😂😂😂

♬ original sound - MILITSA FOR YOU

- Četvoro - odgovorio je gost.

- Četvoro? Blažo... -  rekla je voditeljka vidno iznenađena, a onda je shvatila i da se izlanula.

Podsetimo, voditeljka je objavila fotografiju svog trudničkog stomaka i tako zbunila naciju.

- Bože, hvala ti na snazi i svim darovima u ovom životu. Izgurali smo sve, a opet smo uvek na početku i čovek uvek uči. Zahvalna sam na svakom danu i svemu što si mi darivao. Nista ne bih menjala. Idemo jako i samo napred. Iskreno. Čestito. Sa čistim srcem. Opasno. Mudro. Dobro, ali ne naivno. Pobedićemo! Ne mogu nam ugasiti taj sjaj. Ne znaju zasto sijam. Tvoja Jovana - napisala je Jeremićeva u objavi.

Espeso