Izvor:Foto: ATA images/Printskrin/Tviter/vodolija26

JEDAN POTEZ MNOGE ODUŠEVIO: Dijana i Jelena zajedno pevaju

Izvor: Nportal

14.08.2024.

09:17

TENISER Novak Đoković je pobedio mladog španskog tenisera Karlosa Alkaraza i osvojio zlatnu medalju na Olimpijskim igrama koje su se ove godine održale u Parizu.

Za Noleta, vaterpolite, košarkaše i ostale Olimpijce je organizovan spektakularan doček u Beogradu. 

Veliki broj ljudi je dočekao naše sportiste, a među publikom su bili Novakova supruga Jelena Đoković i njegovi roditelji Srđan i Dijana Đoković.

Lepa Noletova supruga Jelena se sa svekrom i svekrvom veselila uz pesmu "Veseli se srpski rode" koju izvodi Danica Crnogorčević.

Dijana i Jelena su podizale ruke sve vreme i sa osmehom zajedno igrale i pružale podrku svim našim sportistima.

- Kao mladić koji se bavi tenisom nije imao vremena za zabavljanje. Bio je više na putu nego kod kuće. Upoznala sam mu jednu devojku, koja je bila odbojkašica iz Kraljeva. Bili su klinci. Kasnije smo upoznali i Jelenu, kada su imali 18 godina nisam mislila da će da se venčaju. Ali eto, pobio je moje mišljenje i oženio se Jelenom. Normalno i prirodno da je Jelena preuzela neke stvari - otkrila je majka Novaka Đokovića u jednom intervjuu o Jeleni.

Mnoge je oduševilo što su zajeno pevale, a to sve govori o njihovom poštovanju, ljubavi i slozi koju neguju. NJih dve najviše slave kada su u pitanju Novakove velike pobede.