Izvor:Foto: Profimedia, Instagram printskrin/anamariagoltes

ZAJEDNO OD 12. GODINE: Ko je fatalna supruga Luke Dončića?

Izvor: Nportal

14.08.2024.

12:53

PROSLAVLJENI NBA igrač i reprezentativac Slovenije srpskog porekla Luka Dončić (25) prošle godine dobio je dete sa dugogodišnjom partnerkom Anamarijom Goltes.

Ona se porodila u decembru, a devojčici su dali ime Gabrijela. Par se verio nekoliko meseci pre nego što su postali roditelji, a košarkaš ju je zaprosio na veoma romantični način, čime se Anamarija pohvalila na Instagramu.

Lukina izabranica je veoma aktivna na društvenim mrežama, gde je prati preko 200.000 ljudi, te neretko deli fotografije iz privatnog života.

Ona je neko vreme je radila kao plesačica, zatim kao fitnes instruktorka, a danas je uspešan model i krasila je naslovnice više poznatih magazina. Uz to je završila ekonomiju u LJubljani.

Oni žive u Dalasu, a nekad borave i u Hrvatskoj, a jednom prilikom pričala je o njihovoj ljubavi koja je počela kada su bili tinejdžeri.

- Osvojio me je mladalačkom i razigranom energijom. Za mene je u to vreme bilo nešto novo, sveže... Kad smo se upoznali imala sam 12 ili 13 godina, bio je manji od mene, pa mogu reći da mi visina i mišićavo telo nisu toliko bitni. Luka je jednostavno zanimljiva osoba i još uvek ima sve to što me je još tada privuklo kod njega - rekla je tada devojka koja je podarila Dončiću naslednicu.

(Blic)