Izvor:Foto: Jutjub printskrin/NA IVICI TERENA, Profimedia, Instagram printskrin/ognjen.dobric

IMAJU SINA: Najmisterioznija - supruga Ognjena Dobrića

Izvor: Nportal

14.08.2024.

14:45

KOŠARKAŠI Srbije vode velike bitke na Olimpijskim igrama u Parizu i daju sve od sebe da svojim postignućima obraduju čitavu naciju. Dok četa Svetislava Pešića trči, asistira, skače, pogađa i izgara na terenu, njihove lepše polovine "grickaju nokte" uz male ekrane.

Košarkaška reprezentacija Srbije, uprkos sjajnog igri, porazili su Amerikanci u polufinalu Olimpijade rezultatom 95:91, ali zato danas imaju šansu da se izbore za bronzanu medalju.

BloombergAdria.com

Dok je cela Srbija bodrila Orlove i pratila meč na iglama, najveću podršku pružale su njihove devojke i supruge koje su im najveći vetar u leđa, a jedna od najmisterioznijih žena naših reprezentativaca je svakako izabranica Ognjena Dobrića.

Ognjen Dobrić i njegova partnerka Vesna, koji su zajedno još od mladalačkih dana, nedavno su se radovali dolasku sina Alekseja u aprilu prošle godine.

Dobrić je često naglašavao koliko mu Vesna znači i koliko mu je ona velika podrška. U razgovorima sa srpskim medijima, isticao je da najviše uživa u trenucima provedenim s njom, čime je jasno dao do znanja da je njihova veza izuzetno snažna.

Iako par preferira da ostane van svetla reflektora, Vesna drži svoj Instagram profil privatnim kako bi očuvala privatnost. S druge strane, Ognjen ne propušta priliku da putem društvenih mreža podeli trenutke sreće sa Vesnom, pokazujući svima koliko njihova ljubav cveta.