Izvor:Foto: Profimedia

HOROR U AUSTRIJI: Majka ubila dve ćerke

Izvor: Nportal

14.08.2024.

20:44

JEZIV zločin dogodio se u Austriji u sredu poslepodne. Policija je pronašla tela dvoje maloletne dece i majke u njihovoj porodičnoj kući u Mukendorfu u okrugu Tuln.

Žena i njezino dvoje dece pronađeni su mrtvi sa ranama od vatrenog oružja. Policija pretpostavlja da se radi o ubistvu i samoubistvu. Kada je stigla policija i Hitna pomoć u kući su zatekli stravičan prizor mrtvu ženu i njene dve ćerke od osam i pet godina. Sve tri žrtve imale su prostrelne rane.

Policija je pored tela pronašla i pištolj kojim su počinjena ubistva i samoubistvo, a koko su saopštili, radi se o austrijskoj državljanki (29), koja je bila razvedena.

Prema prvim informacijama posle uviđaja, sumnja se da je majka prvo ubila svoje sina i ćerku, a zatim sebe. Za sada nije razjašnjen motiv ovog jezivog zločina.

"Još mi klecaju kolena"
Policija Donje Austrije je na licu mesta i vodi intenzivnu istragu. Grad je šokiran ovim zločinom jer se samo godinu dana dogodio gotovo identičan zločin kada je majka utopila svoje dve ćerke (7 godina i 7 meseci) u bazenu svoje kuće.

Gradonačelnik Mukendorfa Harald German, rekao je da je šokiran ovom porodičnom tragedijom.

- Poznavao sam decu - rekao je on i dodao:

- Za zločin sam saznao na jednom sastanku još mi klecaju kolena - rekao je on za Hojte.

(Hojte)