Izvor:Foto: Profimedia/Instagram printskrin/biseriestrade

DOPALA MU SE NA PRVI POGLED: Ko je nova Bogdanova devojka

Izvor: Nportal

15.08.2024.

09:40

MLADI košarkaš Bogdan Bogdanović ima novu ljubav u svom životu.

Bogdan je odbolovao raskid sa Sarom Radović, a sada su zabeleženi trenuci sa Milicom iz Novog Sada. 

Kapiten naše košarkaške reprezentacije, koja se sa završenih Olimpijskih igara vratila s bronzanom medaljom, od nove devojke je stariji pet godina, a kako "Kurir" saznaje, ona mu je pored porodice bila velika podrška dok su trajale Olimpijske igre u Parizu. 

Milica je završila Fakultet tehničkih nauka i bavi se dizajnom, a takođe je veliki ljubitelj putovanja.

- Bogdan nije dugo bio sam nakon što je raskinuo sa Sarom. On je taj koji uvek voli da preuzme inicijativu kad mu se neka devojka dopadne, pa je tako bilo i ovog puta. Svidela mu se na prvi pogled, odmah ju je startovao preko Instagrama, a pratio ju je već duže vreme i sve vreme joj je lajkovao svaku objavu. Vrlo brzo su se dogovorili da se upoznaju, kliknuli su na prvu i vrlo brzo su se smuvali. To je bilo malo pre Olimpijade. Milica je zdušno navijala za njega tokom svih utakmica i slala mu je poruke podrške, a njemu je to tad baš značilo - priča sagovornik i dodaje: 

- Dogovorili su se da vezu ne eksponiraju javno, što odgovara oboma. Ipak, znate kako kažu, ljubav se ne može nikako sakriti. Verovatno se i dalje ne bi saznalo za njih dvoje da se u javnosti nisu pojavile fotke i snimci s proslave naših olimpijaca pre neku noć u Beogradu. On je na proslavu došao sam, a Milica je u restoran došla malo posle njega u društvu drugarica, i to poprilično neopaženo. Kako je noć odmicala i kako su se svi opustili pod uticajem koje čašice više, Bogdan ju je u jednom trenutku držao i oko struka, a zatim i malo niže, a zatim mu se bacila i u naručje i glavu mu naslonila na rame. Tokom cele noći prilazile su mu grupe devojaka, ali njega to nije zanimalo jer je svu svoju pažnju usmerio na Milicu, a tad to niko nije znao. Hemija između njih se oseća u vazduhu, a iako ne žele da pričaju svima o vezi, svi navijaju da ona traje što duže jer su super par - završava izvor. 

Bogdan je bio jedan od najveselijih na dočeku sportista, a u jednom trenutku je pao u zagrljaj pevačice Milice Todorović i zapevao. 

Podsećanja radi, Bogdan je pre Milice uživao u ljubavi sa Sarom Radović, a do raskida je došlo zbog daljine. U vezi su uživali gosinu dana, a prvi put ju je predstavio javno na Instagram storiju dok su se vozili u čamcu.

#VIP #Bogdan Bogdanović #nova devojka Bogdan Bogdanović #Milica i Bogdan Bogdanović #košarkaš Bogdan Bogdanović