Izvor:Foto: Prinstkrin/Instagram/jeremicjovana/Jutjub printskrin/ Novo jutro

"SUSRETE DUŠE UGOVORE" Dragan dugo spremao teren za Jovanu

Izvor: Nportal

15.08.2024.

10:15

VODITELJKA Jovana Jeremić uživa u ljubavi sa privrednikom Draganom Stanovićem koji ima lanac pekara.

Jovana ističe da je ta ljubav ona prava životna, koju su oboje dugo čekali da se ostvari. NJihova priča je privukla ogromnu pažnju javnosti, te se često i komentariše na društvenim mrežama o njih dvoje. 

Par se ne ustručava da o svojoj ljubavi priča javno, a ni ne libe se da pokažu osećanja.  

Jovana je sada na Instagram profilu podelila njihovu do sada neviđenu fotografiju u čijem opisu je detaljno otkrila kako su se zavoleli: 

- Neke susrete duše ugovore pre nego što se sretnu.Pre 3 godine, 2021. moj lav je već počeo da plete mrežu oko lavice. Kad nismo ni slutili da ćemo biti zajedno. Ja njega nisam poznavala. Prišao mi je čovek na rođenju 6.deteta mog prijatelja da me pozdravi i slika se sa mnom. Posle 2 godine, Bog nas je spojio na samo njemu znan način. Prvo kroz bozićnu emisiju, dukat i Draganovu želju za 2023.da sretnem večnu ljubav. Onda smo se posle 6 meseci sreli na rođendanu mog prijatelja, gde sam ja njega primetila jer je bio prezgodan, a sam. Gledao je samo u čašu sa vinom i potpuno nije bio prisutan u sali. Ja sam uvek volela povučene muškarce. Mirne, a moćne u svojoj mirnoći. Da ih ništa ne interesuje na prvi pogled, ali ustvari unutra se krije vulkan, a spolja je led.

- Bio je odsutan i nije želeo ni sam kim da razgovara. U svojim mislima. Tada sam pomislila u sebi da ja moram da dođem do ovog muškarca. Otišla sam posle rođendana kod kod prijatelja i tražila da zove "zgodnog baju koji nije j....živu silu oko njega" da ga pitamo kad je rođen... Kad je rekao lav, sve ostalo je istorija. Ja sam ga zvala na veceru. Rekao je da ne može to veče jer igra tenis, već da može u četvrtak. Tako je i bilo. Ostalo je istorija... -opisala je odnos Jovana.

Voditeljka ima zavidnu liniju, a jednom prilikom je otkrila u čemu je tajna tako dobrog izgleda: 

- Vodim računa šta jedem. Shvatila sam da ako budem jela šta hoću, izgledaću kao trokrilni ormar. Međutim, u poslednja tri meseca ugojila sam se dva kilograma, što se ne vidi na televiziji, ali ja sam svesna toga, jer se svako jutro merim na vagi. Zato sam odmah počela da se hranim po savetu nutricionistkinje i za nedelju dana skinula sam višak! Sada samo treba da održavam kilažu - rekla je Jovana Jeremić nedavno.

- Kao devojka, imala sam 58 kilograma. Muškarcima sam uvek bila privlačna i se*si. Dok sam studirala reagovali su na mene, iako se nikada nisam sređivala. U tom periodu najviše sam ulagala u svoje znanje i nije mi bilo bitno kako izgledam. Međutim, kada sam završila četvrtu godinu Pravnog fakulteta, shvatila sam u kom svetu živimo. Ako želim da uradim nešto, moram da postanem mačka - izjavila je Jovana, voditeljka "Novog jutra" na Pink televiziji.

#Jovana Jeremić #VIP #Dragan Stanković #Jovana Jeremić i Dragan Stanković #veza Dragan Stanković i Jovana Jeremić