Izvor:Foto: Profimedia, Shutterstock

OSTAVIO DETE U VRELOM AUTU ZBOG PROSTITUKE: Uhapšen muškarac

Izvor: Nportal

15.08.2024.

10:47

TROGODIŠNJE dete spaseno je iz kola nakon što ga je otac zaključao u vrelom vozilu dok je kako bi se našao sa prostitutkom.

Policija na jugu Hagena u nemačkoj Severnoj Rajni-Vestfaliji dobila je prijavu o dehidriranom dečaku koji se jako znojio u automobilu koji je bio parkiran direktno na suncu. 

Policijski službenicu su provalili u vozilo i dali mališanu vodu pre nego što su ga hitno odveli u bolnicu. Nakon toga su obavestili majku o stanju deteta kojoj je policija otkrila da je njen partner parirao automobil u utorak veče kako bi otišao u posetu seksualnoj radnici. 

Ipak, muškarac je to negirao i tvrdio da je bio kod prijatelja kako bi pozajmio novac, kao i da se vrati u automobil posle nekih pola sata. On je uhapšen i optužen za povredu dužnosti nege i vaspitanja, kao i nanošenje telesne povrede iz nehata, piše Mirror.

Podsetimo, ovaj slučaj se dešava nekoliko nedelja nakok što se još jedan otac suočio sa optužbama nakon što je njegova dvogodišnja cerka preminula u Arizoni jer ju je ostavio u vrelom automobilu više od tri sata kako bi igrao igrice. 

BloombergAdria.com

 

Kristofer Šolts (37), otac troje dece, insistirao je da je svoju ćerku ostavio u vozilu samo na pola sata jer nije želeo da joj remeti san. Prema njegovim rečima oni su se vratili iz kupovina, a otac je ostavio usnulu mališanku u kolima kako je ne bi budio. 

NJegova supruga, koja je medicinski radnik, došla je kući i pronašla beživotno telo njihove ćerke u kolima. Muškarac je prvobitno optužen za ubistvo drugog stepena, ali je optužnica od tada ažurirana i optužen je za ubistvo prvog stepena u četvrtak u okrugu Pima u Arizoni, navodi KGUN. On se takođe suočava sa optužbom za zlostavljanje dece.

Kristofer je tvrdio da je stigao u porodičnu kuću oko 14.30, prenosi Mirror US . Objasnio je da je garaža bila puna sprava za vežbanje, što ga je navelo da parkira napolju. Navodno nije hteo da probudi dete pre nego što je parkirao, ugasio auto i krenuo u kuću.