Izvor:FOTO: Printskrin Instagram mialmaquehablais a

EKSTREMAN HOROR: Lepotica danas deformisana od plastike

Izvor: Nportal

15.08.2024.

15:15

U VIDEU koji kruži Instagramom pojavljuje se žena tamne kose i izoperisanog lica zbog čega je izgubila svoj autentični lik

Pojava brazilske pevačice Rozane Fijengo na crvenom tepihu izazvala je veliku pažnju na društvenim mrežama nakon jednog pojave jednog snimnka.

Iako ima zavidnu figuru na kojoj joj mogu pozavideti mlade devojke, kada se okrene izgleda izobličeno i neprirodno što je izazvalo negativne komentare na društvenim mrežama.

Pevačica je prošetala u srebrnoj dugačkoj toaleti, a kada se okrenula njeno lice je šokiralo sve. Oči se nisu videle od zategnutog lica, a ona nije mogla da se nasmeje kako treba. Mnogi su ostali zgroženi ovom slikom rekavši da je čovečanstvo dotaklo dno i da je preterala sa plastičnim operacijama.

- Stigli smo konačno do zloglasne destinacije poznate kao Pakao. Uživajte u boravku.

- Ekstreman horor, Noć veštica.

- Kuda ide ovaj svet?

- Ona treba da ostane kod kuće. Podigla je lice sa svom tom plastičnom hirurgijom i ne izgleda to dobro

- Ne želim ni o kome da pričam ali ovo su ekstremi - bili su neki od komentara.

Mnogi su se složili da je ovo rezultat preterivanja u "ulepšavanju" i da svako izgleda bolje u prirodi nego nakon ovakvih intervencija, naročito ako one postanu njegova zavisnost kao što je to očigledno slučaj sa ovom pevačicom.

Iako u snimku nije navedeno o kome se radi, korisnici ove mreže su shvatili i naveli da je reč o brazilskoj pevačici Rozani Fiengo.Ova umetnica danas ima 70 godina a njen najveći hit bila je pesma "O Amor eo Podeo" koja je bila deo saundtreka odnosno muzičke numere telenovele "Mandala".

Pevačica je rođena u naselju Bras u Sao Paolu, a afinitet ka muzici pokazivala je sa 13 godina kada je počela da peva u bendu svoga oca "Kazanova".

Poznata umetnica ima mnogo izdatih ploča iza sebe, učešća na mnogim prestižnim festivalima i njena karijera je bila u usponu tokom 70-ih i 80-ih godina a mnogi su je upamtili po lepoti koja je bila svog vremena.

Republika