Izvor:Foto: Profimedia

Uhapšena jedna osoba zbog smrti Metjua Perija

Izvor: Nportal

15.08.2024.

17:18

JEDNA osoba je uhapšena zbog navodne povezanosti sa smrću Metjua Perija koji je umro od slučajnog predoziranja ketaminom prošle godine, kaže zvaničnik za sprovođenje zakona.

Zvaničnik nije bio ovlašćen da razgovara o detaljima istrage koja je u toku zbog čega nisu objavili identitet. Vlasti su zakazale konferenciju za novinare u Los Anđelesu kako bi objavile detalje slučaja kasnije u četvrtak ujutro.

Policija Los Anđelesa saopštila je u maju da sarađuju sa američkom Upravom za borbu protiv droge i američkom poštanskom inspekcijskom službom sa istragom o tome zašto je 54-godišnjak imao toliko hirurškog anestetika u svom telu.

Peri je pronađen licem nadole u svojoj kadi, 28. oktobra, a bolničari koji su pozvani odmah su ga proglasili mrtvim.

BloombergAdria.com

 

NJegova obdukcija objavljena u decembru i otkrila je da je količina ketamina u njegovoj krvi bila u opsegu koji se koristi za opštu anesteziju tokom operacije.

Podsetimo, istraga traje mesecima, a ispitane su brojne osobe iz Holivuda. Iako nisu poznata imena, zna se da su ispitani oni koji imaju istoriju konzumiranja ili zloupotrebe zabranjenih supstanci. Dosad niko nije uhapšen.