Izvor:Foto: Instagram printskrin/dusan.mandic3

NE ŽIVI SAMO OD SPORTA: Mandić zgrće lovu i od apartmana

Izvor: Nportal

16.08.2024.

07:46

MANDIĆ pored sporta ima i svoj porodični biznis.

Vaterpolista Dušan Mandić poseduje luksuzne apartmane u Tivtu u kojima dva noćenja tokom septembra koštaju čak 540 evra.

BloombergAdria.com

 

Kako se može pročitati na poznatom sajtu za iznajmljivanje nekretnina, Mandićev objekat se nalazi na nekoliko koraka od plaže Ponta Seljanova i crkve Svetog Save. 

Na pomenutom sajtu nalazi se i poruka Dušana i njegove supruge Slađe budućim posetiocima. 

- Dragi gosti, želim da vam predstavim neke zanimljivosti o nastajanju našeg objekta. Ja sam Dušan Mandić i profesionalno se bavim vaterpolom. Do sada, u svojoj sportskoj karijeri sam osvojio medalje sa svih takmičenja, a kao svoj najveći uspeh bih izdvojio zlatne medalje sa Olimpijskih igara u Riju 2016.godine i u Tokiju 2020. Kao mali maštao sam da jednog dana nastavim porodični biznis izdavanja apartmana i sada sam svoj plan sproveo u delo. Ideja za prvobitni izgled kuće došla je od mog dede koji je kao Titov vojnik tokom jedne posete Grčkoj primetio prelepu, kamenu kuću pored mora. Ubrzo po završetku putovanja, pre nešto više od 50 godina, deda je napravio kuću na današnjem mestu. Avgusta 2018.godine, kuća je renovirana, dobila je novi, moderniji izgled. NJen naziv potiče iz grčke mitologije i u prevodu znači "mesto savršene sreće" - nešto jos lepše i bolje od raja. Takođe, moj tata ima dva turistička broda i za potpuni užitak preporučujemo vam krstarenje Bokokotorskim zalivom. Moja surpuga Slađa i ja Vam želimo toplu dobrodošlicu i trenutke za pamćenje! Dušan Mandić - stoji u poruci.

Alo