Izvor:Foto: Profimedia / ATA images/Printskrin/TikTok/@NUticajni2

BOG IH JE SPASIO: Otkazan Radin nastup zbog napada bikova

Izvor: Nportal

16.08.2024.

12:35

"TO SU IPAK bikovi, to su ozbiljne zveri, teški više od tonu. Sam Bog ih je spasao da ne bude još gore"

Rada Manojlović nedavno je trebalo da održi nastup na Ilidži, manifestaciji u Bosni i Hercegovini. 

BloombergAdria.com

 

NJen nastup je otkazan, a kako se navodi, pre gostovanja pevačice bikovi su uspeli da probiju ogradu i pregaze decu i ljude koji su se nalazili u blizini tog mesta. 

Tom prilikom je povređeno nekoliko osoba, ali niko nije stradao, što se često dešava kada su ovakve nesreće u pitanju, a čitva manifestacija je otkazana.

- Interesovanje za Radin nastup je bilo ogromno, nju Sarajlije obožavaju. Ona je došla čak nekoliko dana ranije u Sarajevo. Malo je uživala, šetala Baščaršijom, ali je snimala i neke zanimljive reklame. Trebalo je da gostuje i na teferiču i koridi kao specijalna gošća. Ipak, došlo je do te strašne nesreće s bikovima koji su povredili masu ljudi, pa je događaj otkazan. Radu je ta vest jako potresla. Sestra Maja ju je jedva utešila, ali se malo smirila kad je saznala da će s povređenima sve biti u redu i da je sve moglo mnogo gore da je sve moglo mnogo gore da se završi.

Rada je potvrdila ove navode.

- Istina je da je došlo do nesreće. Trebalo je da gostujem na teferiču i koridi, ali se desio taj nesrećni slučaj. Kako su mi rekli, nažalost, bikovi su izleteli iz ograđenog prostora i pregazili neku decu i ljude. Ranjeni su i zato je otkazana cela proslava. Ja nemam kontakt s tom decom, to je tužna vest, ali ja svim povređenima želim brzo ozdravljenje. To su ipak bikovi, to su ozbiljne zveri, teški više od tonu. Sam Bog ih je spasao da ne bude još gore - poručila nam je Rada.

Alo!/Kurir