Izvor:FOTO: Printskrin / Jutjub/ Amidži Šou/ATA images

"ČEKAO SAM TE CELOG ŽIVOTA": Darko priredio slavlje Kaći

Izvor: Nportal

17.08.2024.

11:15

DARKO je napravio spektakularno iznenađenje za svoju voljenu suprugu Katarinu povodom njenog rođendana.

Katarina je proslavila 34. rođendan iako nije želela žurku povodom istog.

NJen suprug Darko Lazić, je rešio da je iznenadi tako što joj je priredio proslavu u jednom restoranu sa najbližima. Katarinu je ovaj gest rasplakao. 

BloombergAdria.com

 

- Hvala svima na lepim željama! Sinoć nisam stigla ništa da okačim, ali evo sada par storija. Nisam planirala da slavim rođendan, pa smo Darko i ja krenuli na večeru. Međutim... - pisalo je u jednoj njenoj objavi na Instagramu.

- Darko je okupio moje najmilije i iznenadio me... Hvala mojoj porodici i prijateljima koji su me iznenadili juče i najveće hvala mom mužu koji je sve to osmislio i organizovao - navela je ona potom.

BloombergAdria.com

 

- Moja mama koja me zove da me pita da li ćemo svratiti posle večere da mi daju poklon... A u stvari je na putu do restorana! - napisala je Kaća.

Pevač i njegova voljena supruga sitno odbrojavaju do rođenja njihove ćerke. Katarina je na svom Instagram profilu podelila fotografiju golog stomaka i napisla: 

- Zdravo 34. godino, bićeš savršena! Dobrodošla 34. i 8. mesec. Proletele su brzo 34 godine, ali i sedam meseci od kako smo saznali za tebe, princezo!

BloombergAdria.com

 

U jednom storiju i folkler je napisao: Čekao sam te celog života, jer sam znao da negde postojiš. Danju sam te zvao, noću sam te sanjao i na kraju sastasmo se mi.