Izvor:Foto: ATA images

NAPRAVILI KUĆU OD PESME: Hit je Slađi i Đoletu doneo slavu

Izvor: Nportal

17.08.2024.

14:48

NEKADAŠNJI supružnici bili su članovi grupe "Đogani Fantastiko" koja je tokom devedesetih važila za jednu od omiljenih grupa.

Đole Đogani es prisetio kako je izgledalo biti član pomenute grupe. Oni su izazvali "Veliki haos" na estradi pesmom "Idemo na Mars". Jednom prilikom je otkrio koliko je zaradio novca od poznatog hita:

BloombergAdria.com

 

– Slađa i ja smo zajedničku kuću napravili od novca koji smo zaradili od te pesme. Zamišljao sam da ću ja tamo jednog dana kada ostarim sedeti sa porodicom, imati svoje unuke i onda ‘bam’! Desio se raspad – ispričao je Đole jednom prilikom za Grand i otkrio kako je nastao čuveni hit koji im je promenio život u potpunosti.

- Sedeo sam sa mojim prijateljem Danijelom i rekao mu da želim da tekst bude malo drugačiji, da ne bude o ljubavi o rastancima, o svemu onome što se tada pravilo. On je rekao: "Druže, jedino da idemo na Mars pa da napišemo pesmu" i ja kažem: "To, to nam treba. Idemo na Mars" - izjavio je Đogani i dodao:

Evo šta zapravo predstavlja čuvena pesma: 

- Ta pesma je zapravo neka parodija na narodnjake, bez uvrede ikome. Nismo imali drugu strofu, sećam se, pa se svako ubacivao sa nekim delom teksta - priznao je Đogani.