Izvor:Foto: Instagram printskrin/jibribell, Profimedia, Shutterstock

ON JE NAJPOPULARNIJI AMER KOD NAS: Zove sebe Crnim Srbinom

Izvor: Nportal

17.08.2024.

19:16

AKO PRATITE društvene mreže sigurno ste primetili momka koji ide ulicama Beograda i deci, siromašnima, bakama pomaže da zarade "neki dinar"

Amerikanac DŽibri Bel je srpskoj javnosti postao poznat pre nekoliko godina dok je bio član muzičkog benda iz Amerike "Black Serbs" - "Crni Srbi", ali i kao suprug Srpkinje Mione iz Niša.

NJih dvoje su bili u emotivnoj vezi koju su krunisali brakom ali nakon izvesnog vremena odlučili su da ipak svako krene svojim putem.

Iako se njihova ljubav ugasila, njegovo oduševljenje Srbijom nije jenjavalo iz dana u dan.

Upravo zbog toga je odlučio da život u Americi pauzira i nastavi ga u Srbiji, u našem glavnom gradu, gde je počeo influensersku karijeru. 

NJegovi videi sa ulica grada imaju jako veliki broj pregleda i lajkova, a mlađa publika sada već dobro zna čime se on bavi.

Kao što se može videti na mrežama, DŽibri prilazi na ulici raznim ljudima, često uličnim prodavcima, deci, ljudima koji nemaju novca i od njih kupi ono što prodaju dajući im za to višestruko veće svote novca od onih koje bi zaradili da su ga prodali na uobičajen način.

Oduševljeni građani sve češće prilaze Belu kako bi se fotografisali sa njim što se njemu veoma sviđa. 

DŽibri je oduševljen Srbijom, srpskim narodom, a posebnu pasiju pokazao je prema srpskoj hrani, tako da često snima videe u kojima istinski uživa u ukusu čuvenih ćevapa, pljeskavice, ajvara, sira i drugih specijaliteta po kojima je poznata naša tradicionalna kuhinja.

Mnogi drugi stranici, ne samo Amerikanci, već i mladi ljudi iz drugih zemalja gledajući njegove klipove odlučili su da posete našu zemlju, a neki od njih planiraju i da se u nju dosele.

(Glossy)