Izvor:Foto: ATA images /MB / Printskrin Instagram tea_tairovic

Tea uslikana s Čolom - svi se pitaju samo jedno

Izvor: Nportal

18.08.2024.

22:30

"MOLIM VAS recite mi da je on gost u Areni"

Tea Tairović izazvala je lavinu komentara kada je objavila zajedničku fotografiju sa najvećom muškom muzičkom zvezdom na ovim prostorima, Zdravkom Čolićem.

BloombergAdria.com

 

Mlada zvezda, jedna od trenutno najvećih i najtraženijih, podelila je fotografiju na kojoj je u Čolinom zagrljaju, a u opis iste stavila je srce i, simbolično, krunu, zasigurno aludirajući na to da je Čola muzički kralj.

Ona nije navela gde su se sreli i družili, a sudeći po nekolicini snimaka na društvenim mrežama reč je o privatnoj proslavi u Crnoj Gori. Upravo su njih dvoje bili angažovani da uveličaju slavlje, a goste su raspametili u trenutku kada su ukrstili glasove i otpevali jednu duetsku pesmu zajedno.

Međutim, fanovi su već napravili pometnju na društvenim mrežama, pošto se potegla priča da bi upravo Čola mogao da bude jedan od njenih gostiju na predostojećim koncertima u Beogradskoj areni.

"Molim vas recite mi da je on gost u Areni", "Nešto se kuva", "Mnogo skupa slika", "Možda Čola bude gost u Areni i to će sigurno biti drugi dan kad ja ne idem", "Čola gost u Areni pazite šta vam kažem", samo su neki od brojnih komentara.

Inače, Tea i Zdravko dugo se poznaju i imaju i te kako dobar odnos, pa sve što fanovi priželjkuju i nije nemoguće, pogotovo ne kad se u obzir uzme to što Tea goste za oba koncerta u Areni krije kao zmija noge.

- Oni su dugo u izuzetno dobrim odnosima, ali ona o tome javno nije pričala niti je to isticala. Postoji realna šansa da se on pojavi kao specijalni gost, što bi i te kako začinilo njen spektakl koji sprema - ističe naš izvor.

Teini koncerti u Beogradskoj areni zakazani su za 21. i 22. septembar.

Telegraf