Izvor:FOTO: Printskrin Instagram hipokampelefentokamela

RED SREĆE, RED TUGE: Glumica u suzama se obratila javnosti

Izvor: Nportal

19.08.2024.

15:24

GLUMICA JE pre par meseci ostvarila svoju želju i kupila svoju prvu nekretninu, a sada je pokazala kako je protekao ceo proces njenog useljenja.

Glumica Dragana Mićalović (33) je nedavno otkrila javnosti svoju veliku tajnu koju je mesecima uspešno skrivala. Naime, već u decembru prošle godine, Dragana je kupila stan, ali je odlučila da ovu vest zadrži za sebe i ne podeli je ni sa najbližima. Nedavno je, međutim, odlučila da podeli svoje emocije sa pratiocima na društvenoj mreži Instagram, objavljujući snimke na kojima se vidi kako plače od uzbuđenja.

BloombergAdria.com

 

Emocije su je preplavile, ali ne zbog tužnih događaja, već zbog radosti koju je osećala zbog završetka radova u svom novom domu. „Bliži se kraj ovom haosu“, izgovorila je kroz suze, otkrivajući da je uzbuđena zbog završetka radova u svom novom stanu. Sledećim snimkom, Dragana je pokazala kako kutije sa nameštajem pristižu u njen novi dom.

Glumica je krajem prošle godine kupila stan u srpskoj prestonici, ali je odlučila da ovu informaciju zadrži za sebe. Čak ni njeni najbliži nisu znali za ovaj korak koji je Dragana napravila. „Još uvek nisam svesna šta sam postigla“, izjavila je ona, priznajući da je mesecima vodila borbu sa majstorima oko završetka radova. Ovaj poduhvat je bio skriven čak i od njene porodice, a Dragana je istakla da je naučila mnogo tokom ovog procesa.

Dragana Mićalović je konačno odlučila da podeli svoju tajnu sa javnošću, otkrivajući da je kupila stan još prošle godine. NJene emocije su bile jasno vidljive na snimcima koje je podelila na društvenim mrežama, pokazujući koliko joj znači završetak radova u njenom novom domu. Ovaj korak ka sopstvenom domu je za nju bio posebno emotivan, a njena iskrenost je naišla na pozitivne reakcije njenih pratioca.

Republika