Izvor:Foto: D. Karadarević

GDE ĆE IM DUŠA? Najtužnija slika sa Zlatibora (FOTO)

Izvor: Nportal

19.08.2024.

16:58

Zaboravljen...

Posle silovitog nevremena koje je juče pogodilo područje Zlatibora, jedna potresna fotografija izašla je u javnost i mnoge korisnike društvenih mreža rastužila.

Fotografija konja, samog, vezanog za drvo i ostavljenog na milost i nemilost usred šume, koji je pretrpeo jako nevreme podeljena je na Instagram stranici "Srbiju_upoznaj" i prizorom otvorila neka važna pitanja o ljudima i njihovim odnosima prema životinjama.

- Jedna tužna fotografija vezane i zaboravljene životinje. (Fotografija je nastala odmah posle nevremena) - stoji u opisu Instagram objave.

Kako se na potresnoj fotografiji može videti, konj je u šumi stajao pored drveta za koje je bio vezan pognute glave, verovatno preplašen nakon što je preživeo pravo nevreme i obilne količine grada koje su se sručile na Zlatibor.

Konj često preživljava istu sudbinu?

Prizor je potresao veliki broj ljudi na društvenim mrežama koji nisu mogli a da ne prokomentarišu situaciju.

"Životinju ne znaju da sklone, a preko iste te životinje znaju da uzmu pare. Sramotno je kakvi smo kao ljudi, što više upoznajem našu 'rasu', sve više volim životinje!", "Kad bi životinje pričale, čovek bi samo mogao da se stidi! Pretužna fotografija", "Za ovo treba konj da se oduzme vlasniku", "On je jadničak stalno tu...i baš posle jednog sličnog nevremena sa gradom smo ga i mi videli tu tužnog i vezanog", bili su samo neki od komentara ispod objave.

(Blic)