Izvor:Foto: Jutjub printskrin/Grand online/Profimedia

"Sve što imam prepisao sam njoj - nju volim najviše"

Izvor: Nportal

20.08.2024.

08:12

"UVEK GOVORIMO o nekim materijalnim stvarima, a ja sve što sam stekao u životu njoj sam prepisao"

Šerif Konjević više decenija je na estradnoj sceni. Kao jedan od najpopularnijih folk pevača s prostora bivše Jugoslavije, koji i dan danas radi punom parom, zaradio je mnogo, većina kaže milione, a sve što ima prepisao je supruzi Kaniti.

BloombergAdria.com

 

NJih dvoje sa sinom žive u Sarajevu. Imaju jednu od najlepših kuća na Ilidži, čija vrata je prošle godine otvorio ekipi Kurira.

Kanita je Šerifova druga supruga, ali se ona ne pojavljuje u javnosti. Oni koji je poznaju kažu da je lepotica. Pevač je jednom prilikom na Kurir televiziji javno iskazao svoju ljubav prema životnoj saputnici, a onda je i otkrio da sve što ima pripada njoj.

- Ja svoju ženu volim najviše na svetu. Sve što imam ostavio sam njoj. Uvek govorimo o nekim materijalnim stvarima, a ja sve što sam stekao u životu njoj sam prepisao. Ona je to zaslužila – rekao je Šerif i dodao:

- Volim ljude koji su konkretni i koji ništa u životu ne pričaju suvišno. Ne priča ništa suvišno, vodi računa o meni, o mom stajlingu… Kroz život sam se naslušao raznih jezika, daj malo da uživamo – rekao je Konjević.

BloombergAdria.com

 

Šerif je pre Kanite bio u braku sa Jasnom, koja se posle razvoda od pevača udala za njegovog kolegu Ninu Rešića. Ona je po okončanju braka ostala da živi u kući koju je dobila razvodom, koju sada, prema pisanju bosanskih medija, želi da proda.

Kurir