Izvor:Foto: Katarina Drajic/ATAImages

PATIM! Marić iskren: Pustim suzu i sve isplačem - muško sam

Izvor: Nportal

20.08.2024.

20:09

" Ima nečeg rasterećujuće lepog u tim suzama..."

Iako ima samo 34 godine, Milan Marić uveliko uživa u statusu jednog od najcenjenijih, pa i najaangažovanijih glumaca na ovim prostorima.

Mladi umetnik vredno radi, a na pitanje šta mu zbog brojnih obaveza najviše nedostaje, kaže:

- Nedostaje mi sna. Malo više vremena za mene i ljude oko mene. Vremena za neko opuštanje i uživanje. Ne želim da zvuči kao da se žalim, ne žalim se. Na kraju krajeva, sam sam izabrao ovakav ritam.

Milan je nedavno proslavio rođendan, a s vremena na vreme objavi i prizore s mora, pa nema sumnje da je tokom leta stigao da se odmori i obnovi energiju pred početak nove pozorišne sezone.

BloombergAdria.com

Nije tajna da je Milan Marić već duže vreme srećno zaljubljen. Međutim, uprkos tome što je u vezi sa Miom Bjelogrlić interesovanje lepšeg pola ne jenjava.

Gostujući u emisiji “Balkanskom ulicom”, markantni glumac progovorio je i na temu emocija, pa priznao da mu nije strano da zaplače.

- Ima nečeg rasterećujuće lepog u tim suzama. Pustiš suzu i, nekako, sve izbaciš. Muško si i pre i posle toga, naglasio je.

BloombergAdria.com

Iskreno je priznao da ne shvata one koji se ustručavaju da zaplaču.

- Ne razumem, kako neko može da ima zabludu da muškarci ne treba da plaču. Pa, onda žive te neke “polupane” živote do kraja i misle, kao, to je muško.

- Onda se, pred kraj života čovek zapita, a što sam patio. Ne znam. Kao, bio sam muško. Super, zapiši to u dnevnik: Bio sam muško u životu, sve sam drugo propustio, rekao je Milan Marić i time, donekle, otkrio svoju emotivnu prirodu.

(Story)