Izvor:Foto: ATA images

RAZMATRAMO PONUDU: Da li Kulićke ulaze u "Elitu 8"

Izvor: Nportal

21.08.2024.

12:04

MARIJA Kulić, majka kontroverzne dugogodišnje učesnice rijaliti programa Miljane Kulić , otkrila je da li će ući u rijaliti šou "Zadruga Elita 8" koja počinje od jeseni.

Miljana i Marija su bile na razgovoru sa čelnicima ružičaste televizije: 

- To se kod nas nikad ne zna, razmatramo još ponudu. Znam da svi čekaju moj ulazak, a morala sam zbog Željka i zdravstvenog stanja da budem kod kuće i jedino mi ova sezona ostaje pošto unuk ide u predškolsko. Ako bih išla, išla bih samo u ovu sezonu, jer posle toga neću jer kreće u školu. Razmišljam unapred o mnogim stvarima. Znam da me ljudi vole, ali teško se odlučim za rijaliti – kaže Marija za "Super TV" i dodaje da postoje razlozi zbog kojih bi ušla.

BloombergAdria.com

 

- Ako je u interesu Miljane da ona ne bude usamljena jer Tijana i Ana su samostalne i radno sposobne devojke, onda bih ušla. Miljana mi se čini da je tamo usamljena, sa svima se posvađa i žao mi je da tamo nema nikoga sa kim može da sedne i popriča. Ne znam još, ali razmišljam, glava mi je prebukirana svim i svačim pa ćemo videti na kraju kako ću da odlučim i šta.

Marija je do detalja otkrila kako je protekao susret Miljane i Željka sa Ivanom:

- Sve je bilo u redu. Nisam razmišljala kako će biti i nisam ni očekivala, ali sve sam uradila i uvek ću sve uraditi u interesu Željka. Gledam da on bude srećan i da njegovo detinjstvo bude srećno i da se ne igra sa tuđim očevima na moru, nego sa svojim. Prešla sam preko svih uvreda jer se to lično odnosilo na Miljanu i na mene, dete nije dužno da ispašta zbog toga i dozvolila sam da se vidimo. Sve dok smatram da je to u redu i da Željku prija, ja ću da radim na tome - ističe ona i dodaje da se Željko čuje sa Ivanom.

BloombergAdria.com

 

- Željko je u vrtiću, ne pita za Ivana jer je njegov ceo dan ispunjen pa ne razmišlja o tome što je bilo. Ceo dan je u obavezama, u igri i bavi se svojim stvarima, ali se obraduje kada ga otac pozove i vidi se sa njim i čuje kao i svako dete.

Posle brojnih uvreda Marija je rešila da Ivan uvek može da poseti Niš i provede vreme sa Željkom:

- Želja mi je da Željko poraste i da ga izvedem na pravi put, ali da bude srećan prvenstveno i zbog toga prelazim preko svega. Kad nije Ivan tu, trudim se da mu svaki dan ulepšam, da bude neka novina, da ne tuguje, niti da se oseti manje vrednim jer ne raste uz oca. Ivan je dobrodošao – kaže Marija.Rijaliti učesnica kaže da je Ivana Marinkovića u svoju kuću primila samo zato što unuku Željku želi sve najbolje.