Izvor:Foto: ATA images/Profimedia

SMRŠALA 15 KG Tijana otkrila tajnu: "Nikada nisam gladna"

Izvor: Nportal

21.08.2024.

17:05

TIJANA je uspela da skine neverovatnih 15 kilograma!

Pevačica Tijana Dapčević (48) bliži se pedesetoj godini i spada u grupu onih dama sa javne scene koje izgledaju besprekorno.

Pevačica koju uvek krasi mladolik izgled i vedar duh ne krije da je i sama, kao većina dama, imala trenutke kada je jedva izlazila na kraj sa upornim viškom kilograma.

BloombergAdria.com

 

Ipak, uspela je da pronađe formulu koja garantuje postepeno i zdravo mršavljenje, i to bez gladovanja!

Kako je navela u jednom intervjuu, Dapčevićeva se za zdrav način ishrane opredelila onog trenutka kada joj je vaga pokazala 110 kilograma.

– Odlučila sam se na taj korak kad sam uvidela da se ne osećam više dobro u svojoj koži, kao i da ne mogu da uđem u određene komade garderobe – rekla je ona tada.

Prema njenim rečima, pevačica je za manje od 4 meseca uspela da istopi čak 15 kilograma.

BloombergAdria.com

 

– Htela sam da investiram u svoje zdravlje i laganim koracima uz balansiranu ishranu i malo fizičke aktivnosti uspela sam da za nepuna četiri meseca smršam 15 kg – istakla je Tijana za "Lepotu i zdravlje".

Kako naglašava balansirana ishrana koja je zdrava, a istovremeno hranljiva i zasitna, pomogla joj je u tome da vremenom skine celih 45 kilograma.

– Moja ishrana se zasniva na izbalansiranim obrocima. Jedem dosta povrća i voća, malo mesa, sigurno dvaput nedeljno ribu – nikada nisam gladna jer jedem bukvalno sve, osim određenih namirnica koje mi smetaju – objasnila je Dapčevićeva.

Takođe, veoma je bitno iz ishrane izbaciti slatkiše i mlečne proizvode koji nisu najpoželjnije namirnice na putu ka mršavljenju.

– Izbacila sam testo iz ishrane i sada sama pravim hleb od integralnog brašna. Ne jedem slatkiše, a od mlečnih proizvoda samo mladi sir – zaključila je Tijana.

Glossy