Izvor:FOTO: Profimedia

GLEDALI SMO JE PRE 50 GODINA: Kako danas izgleda Pipi?

Izvor: Nportal

21.08.2024.

17:23

ČUVENA Pipi Duga Čarapa, koju je tumačila glumica Inger Nilson danas je vremešna gospođa od 65 godina i već dugo se ne bavi glumom.

Kao vrcavu devojčicu smo je gledali pre 50 godina, a sad kad je pogledate i dalje na njoj ima ono nešto zbog čega su je obožavale hiljade mališana širom sveta.

BloombergAdria.com

 

Svojom harizmom i osmehom oduševila je svet kada se sa svega 10 godina pojavila u istoimenom filmu i očarala svet.

Osim u tom filmskom ostvarenju Inger je glumila i u filmu "Gripsholm" reditelja Ksavijera Kolera, a sedam godina kasnije i u jednoj nemačkoj seriji "Der Komissar und das Meer".

BloombergAdria.com

 

Ipak, sudbina ju je povukla na drugu strani i Inger je odlučila da batali glumu. Iako je od snimanja Pipi Duge Čarape prošlo 53 godine, Ingrid i dalje ima svoj prepoznatljivi osmeh i pegicama koje starije generacije jako dobro pamte i lako ih prepoznaju.

Ingrid od 2005. godine živi i radi u Stokholmu kao sekretarica, a pre desetak godina je učestvovala u jednom rijalitiju u kom nekolicina poznatih osoba boravi u džungli nekoliko nedelja.

Uprkos činjenici da je prošlo 5 decenija od kada smo je gledali kao preslatku devojčicu sa repićima i nestašnim osmehom, Ingrid je zadržala tu vedrinu i prepoznatljiv izraz lica zbog kojeg su je obožavale generacije mališana koji su imali sreću da odrastaju u periodu kad je Pipi Duga Čarapa dominirala malim ekranima.