Izvor:Foto: ATA images/Antonio Ahel

"PRAVILI SMO GREŠKE": Peđa Damjanović se razveo u tajnosti

Izvor: Nportal

22.08.2024.

09:18

U DANAŠNJE vreme, nažalost, razvodi su postali svakodnevica. Ipak, nije baš uobičajeno da se taj deo privatnosti sačuva od ostatka sveta, a još ređe se čuje za supružnike koji i posle kraha braka ostanu u odličnim odnosima.

To je, ipak, uspeo glumac Peđa Damnjanović, koga smo gledali u brojnim televizijskim serijama, kao što su: „Urgentni centar”, „Igra sudbine”...

Sa suprugom LJubicom rastao se pre manje od godinu dana, a zatim je i napustio porodični dom na Banovom brdu.

BloombergAdria.com

Iza Peđe, koji tek što je zakoračio u četrdesete, stoji poduži bračni staž od 17 godina.

Otac je troje dece. Ćerke Tinja i Hana, kao i sin Oleg, već su dovoljno veliki pa mogu da razumeju želju svojih roditelja da stave tačku na brak.

- Jednostavno ne živimo zajedno, možda je to samo period preispitivanja dosadašnjeg života i eventualnih malih grešaka koje smo pravili, provodimo vreme svakog dana i i dalje zajedno rešavamo gomilu problema porodičnih, ali i onih poslovnih i svih drugih koji su deo svakog čoveka na planeti na dnevnom nivou, za sad smo jako dobri prijatelji, pomažemo jedno drugome svaki dan kako bi unapredili sve što nas čeka, ali život je čudo, nikad ne znaš gde će da te odvede i šta je isplanirao za tebe - izjavio je Peđa tada za Blic.

Tinja Damjanović krenula je, poput svog tate, da se bavi glumom. Ona u seriji "Urgentni centar" tumači ulogu Sanje, ćerke Marka Janjića koji je pobrao simpatije ulogom dr Pavlovića u Urgentnom centru.

Peđa Damnjanovć se nakon razvoda preselio u Barič, gde je kupio stan u neposrednoj blizini porodične kuće u kojoj živi njegova majka. Nedaleko odatle je i splav koji ima dugi niz godina na prelepom delu Save.

Budući da su njegovi naslednici i ranije dolazili u taj kraj, nova adresa njihovog oca nije im nepoznata.

BloombergAdria.com

Nekadašnji bračni par, uprkos tome što više ne deli mladalačku zanesenost i zaljubljenost, ostao je u odličnim odnosima. I dalje se dogovaraju oko svih važnih stavki vezanih za odgajanje njihove dece.

Petočlana porodica nedavno je viđena u punom sastavu na Crnogorskom primorju. Ipak, mada letuju zajedno, razvod je i dalje na snazi.

Inače, kao i prethodnih meseci, Peđa i njegova koleginica Nataša Aksentijević imaju pune ruke posla. Naime, sa komedijom „Kako sam se nadala dobro se nisam udala” obilaze Srbiju, ali i okolne zemlje, šireći dobro raspoloženje i energiju.