Izvor:Foto: ATA images

28 LETA - MLAĐA: Znate li kako izgleda TREĆA Borina supruga?

Izvor: Nportal

24.08.2024.

12:23

ZDRAVSTVENO stanje Bore Đorđevića nije najsjajnije, ali ona je uz njega i pruža mu maksimalnu podršku.

Vest da je legendarni muzičar Bora Đorđević hospitalizovan zbog ozbiljnih zdravstvenih problema uzdrmala je srspku javnost. NJegovo zdravlje je već izvesno vreme narušeno, a sada je, kako su mediji preneli, priključen na kiseonik.

BloombergAdria.com

Život frontmen benda "Riblja čorba" Bore Đorđevića oduvek je intrigrao javnost, a najčešće se o njemu pisalo zbog toga što je imao poprilično buran ljubavni život.

Tokom života imao je tri žene, a budući da se nakon razvoda od prve dogodila tragedija o kojoj su mediji često pisali, svi su mislili da je Bora Đorđević raskrstio sa bračnim životom.

Ipak, to nije bilo tačno. Nakon što se sve donekle zaboravilo pevač se iznenada zaljubio u 26 godina mlađu Aleksandru i ona je 2010. godine postala njegova druga supruga. Ipak, taj brak nije potrajao.

Nakon samo 4 godine Bora se razveo od Aleksandre, nakon čega je sreću pronašao pored 28 godina mlađe Dubravke Milatović, sa kojom živi u Sloveniji.

BloombergAdria.com

Ona mu je, kako je znao da kaže, vratila veru u ljubav i emocije. Pevač posle svega nije izgubio veru u ljubav, a Dubravka mu je pomogla da u svoj život uvede drastične promene i krene da živi kvalitetnijim životom.

Zauzvrat, roker je na ruci istetovirao i njen lik i posvetio joj je knjigu i ceo album "Da tebe nije".

- Bacio sam sidro u mirnoj LJubljani i mnogo mi je lepo sa Dubravkom, ženom koju volim. Ima li veće sreće nego voleti i biti voljen. I što je najlepše, moja poslednja ljubav prihvatila je da se uda za mene. Ona će biti mlada, a ja staroženja, tako me s pravom nazvala. Venčali smo se 25. maja, na Dan mladosti, u Grčkoj na Santoriniju - rekao je muzičar svojevremeno.

BloombergAdria.com

- Knjigu sam posvetio supruzi. Smatram da žene najbolje inspirišu umetnike, a posebno žena koja je pored mene. Ona je uspela da me pripitomi, kao i godine koje sada imam, sve je to uticalo da počnem da živim relativno zdravije, prestao sam da pijem i pušim. Mogu slobodno reći da sam sebi produžio život pored žene koju volim - ispričao je tada Bora za "Story" i dodao da je Dubravki draže da privatnost sačuvaju za sebe.

- Dubravka izbegava da se slika, čak sam je veoma dugo nagovarao i da objavimo njene fotografije u ovoj knjizi. Trudimo se da čuvamo našu privatnost - rekao je roker.