Izvor:Foto: Jutjub printskrin/Efe Can Tangut/Graham Bensinger

Teško bolesni glumac u šetnji s 39 godina mlađom suprugom

Izvor: Nportal

24.08.2024.

16:48

MNOGI u poslednje vreme u svoju dnevnu rutinu uključuju i duže šetnje, a neki od njih paze i da dnevno naprave barem 10.000 koraka. Čini se da su se tom trendu priključili i Ema i Dolf, koji zbog bolesti verovatno više ne sme da radi teške vežbe u teretani kojima je održavao svoju figuru decenijama. Ipak, doktori često pacijentima preporučuju da ostanu aktivni ako je to moguće, pa je hodanje jedna od najboljih opcija.

Slavni glumac Dolf Lundgren snimljen je dok se Beverli Hilsom šetao sa svojom 27-godišnjom suprugom Emom. Bili su odeveni u sportsku odeću. Dolf je na sebi imao belu majicu i kratke crne pantalone, dok je njegova supruga na sebi imala plavu majicu i crne pantalone.

Dolf (66) oženio je 39 godina mlađu partnerku Emu pre nešto više od godinu dana. U zajedničkoj izjavi za medije par je podelio kako su odlučili da uplove u bračnu luku na Mikonosu gde imaju svoju vilu. Gosti venčanja bili su članovi porodice nekoliko najbližih prijatelja.

- Zbog pandemije i tretmana u bolnici nekoliko puta smo morali da pomeramo datum - priznali su osvrnuvši se tako i na Lundgrenovu bolest. Naime, glumac je ranije otkrio da se već osam godina bori sa rakom pluća i veruje da je za to kriva njegova upotreba steroida.

BloombergAdria.com

 

Ovaj 65-godišnjak otkrio je kako mu je prvi put rak dijagnostifikovan 2015. godine, a ispričao je to u podkastu "In Depth with Graham Bensinger". Rekao je i kako mu se rak vratio 2020. godine, a jedan je lekar izjavio da mu je preostalo još dve do tri godine života.

Otišao je i po drugo mišljenje, a tretman koji je dobio rezultirao je smanjenjem tumora.

U razgovoru s Grahamom Bensingerom govorio je o tome kako je 2020. godine otkrio da ponovno ima rak.

BloombergAdria.com

 

– Vratio sam se tada u Švedsku i imao sam neku vrstu refluksa kiseline, nisam znao što je to pa sam napravio magnetsku rezonanciju. Otkrili su da oko tog područja ima još nekoliko tumora. Pronašli su još jedan tumor na jetri, bio sam skroz s***** . U tom trenutku počelo mi je padati na pamet da je ovo nešto ozbiljno. Hirurg me nazvao i rekao da je tumor narastao i da je  veličine malog limuna. Pitao sam ga koliko mi je još ostalo života, mislim da je rekao dve do tri godine, ali po glasu sam osetio da misli i manje. Mislio sam da je to kraj – ispričao je tada glumac.

Dodao je kako veruje da je upotreba steroida imala uticaja na njegovo telo i zdravlje.

– Razmišljao sam o tome, uvek misliš da si pogrešio. Mislim da možda postoji neka veza između terapije testosteronom i raka. Bio sam na steroidima kad sam bio mlađi, možda desetak godina. Zavisno od vrste filma koji sam radio, uzimao sam ih intenzivnije – ispričao je u podkastu. NJegova partnerka Ema Krokdal takođe je bila gošća podkasta i prisetila se kakve je bolove glumac trpeo nakon što mu se rak vratio 2020. godine.

BloombergAdria.com

 

– Usta su ga jako bolela, ruke su ga bolele i nije mogao ništa da jede. Bila je to borba, gubio je na težini. Shvatili smo da je puno gore nego što smo mislili, lekari su onda počeli da govore o tumorima u plućima, želucu, karlici, izvan bubrega – prisetila se Ema.

Lundgren je rekao da je potom otišao da potraži drugo mišljenje o svojoj dijagnozi. Posle promene lečenja, Lundgren kaže da su se u roku od tri meseca njegovi tumori smanjili između dvadeset i trideset posto.

– Jednostavno ceniš to što imaš dovoljno sreće da si živ i ceniš svaki trenutak koji postoji – zaključio je glumac.

Podsetimo, Dolf je bio dva puta oženjen. S prvom suprugom Peri Mom bio je u braku samo od 1991. do 1992. godine, a druga žena bila mu je modna dizajnerka Anet Kviberg, od koje se razveo 2011. posle 17 godina braka, a sa kojom je dobio ćerke Idu i Gretu.