Izvor:Foto: Printskrin/Instagram/tonibijelic/ATA images

BIO U ALKOHOLISANOM STANJU: Slupan Tonijev auto vredan milon

Izvor: Nportal

24.08.2024.

18:17

TONI Bijelić i Dragana Mirković rešili su da posle više od dve decenije braka stave tačku na svoj brak.

Poznati biznismen, slupao je automobil, a u tesreći učestvovala su još tri parkirana automobila. Kako se procenjuje, vozilo vredi oko milion evra. Na svu sreću, nema stradalih. Policija je izmerila pomoću testova da je vozač imao 1,66 promila alkohola u krvi, a vozač je, kako stoji u policijskom saopštenju, izjavio da je bio putnik u vozilu, a da je vozač napustio mesto događaja.

- Kad je taj čovek u pitanju, mene više ništa ne iznenađuje. Iznenadio me je samo taj mentalni sklop, da ti sutradan odeš u policiju, vrlo samouvereno nastupiš i kažeš: "Nisam ja vozio. On je!" Ovo mu nije prvi put da mu se dešavaju ovakve stvari. On je bio u depresiji od alkohola, a ne što se razvodi - rekla je Jontićeva.

BloombergAdria.com

 

- Za njegovo stanje alkoholisanosti trebalo je da popije sam dve flaše vina. Toni će svojim ponašanjem nauditi celoj porodici. Vozači koji sedaju u alkoholisanom stanju za volan ne vode ni o kome računa. Mislim da se Toni ovim samo upisao u klub tih paklenih vozača, a "predsednik" tog kluba odavno je Darko Lazić - ubeđen je Kleut.

- Meni je ovo baš bahato. Sebi naudi, baš me briga, ali ugrožavaš druge ljude - oštra je prema Bijeliću bila Stanimirovićeva.

(Kurir)