Izvor:Foto: Profimedia

ISPOŠTOVANA NJEGOVA POSLEDNJA ŽELJA: Sahranjen Alen Delon

Izvor: Nportal

25.08.2024.

11:14

PROSLAVLJENI francuski glumac Alen Delon sahranjen je juče popodne na svom imanju u mestu Diši u najužem krugu porodice.

Sahrana je, po njegovoj želji, održana u prisustvu pedesetak najbližih članova porodice i odabranih prijatelja, van očiju javnosti.

BloombergAdria.com

Sinovi Alena Delona Antonio i Alen-Fabijen su pre sahrane izašli pred kapije Delonovog imanja da se susretnu i porazgovaraju sa njegovim brojnim obožavaocima, prenosi TF1.

BloombergAdria.com

Oni su nekoliko minuta razgovarali sa nekim od prisutnih, većinom veoma potrešenim osobama, kako bi im se zahvalili na prisustvu, odanosti i podršci.

Osamdeset žandarma nadgledalo sahranu

- Vi ste divna porodica, podržavamo vas - moglo se čuti od poklonika Alena Delona kada su njegova dva sina izašla ispred kapije imanja u Dišiju pozdravljena aplauzom.

BloombergAdria.com

Ranije je saopšteno da će svima koji budu prisustvovali sahrani biti zabranjeno da fotografišu i koriste mobilne telefone.

Na zahtev porodice, lokalne vlasti su takođe zabranile letove iznad imanja tokom vikenda.

Najmanje 80 žandarma bilo je raspoređeno da nadgledaju okolinu imanja, navode nadležni.

BloombergAdria.com

Protekle nedelje ispred kapije imanja ljudi su ostavljali cveće. Proslavljeni francuski glumac je preminuo 18. avgusta u 89. godini, nakon borbe sa bolešću, pošto mu je 2022. dijagnostifikovan limfom.