Izvor:Foto: Jutjub prinskrin/ aristandar

DO SAMOG KRAJA: Poslednje reči Arsena Dedića

Izvor: Nportal

25.08.2024.

11:22

NAKON smrti Arsena Dedića 2015. godine, Gabi se neko vreme povukla iz javnosti. Svog voljenog supružnika, legendarnog muzičkog umetnika nikada nije zaboravila.

Gabi Novak jedna od muzička diva jugoslovenske scene 8. jula napunila je 88. godina. Kraj svog životnog saputnika Arsena Dedića provela je više od četiri decenije, a sin Matija došao je kao kruna njihove ljubavi. Ova umetnička porodica obeležila je celu jednu muzičku epohu.

Nakon smrti Arsena Dedića 2015. godine, Gabi se neko vreme povukla iz javnosti. Svog voljenog supružnika, legendarnog muzičkog umetnika nikada nije zaboravila.

BloombergAdria.com

Ponosno ističe kako joj je sin Matija dao vetar u leđa i da njenu pevačku karijeru produžio za deset godina. Gabi Novak i Arsen Dedić živeli su u skladnom braku 42 godine, a on je često naglašavao kako je su mu upravo godine provedene uz Gabi bile najlepši deo života.

BloombergAdria.com

- Bez razumevanja i tolerancije nema nikakvog odnosa muškarca i žene pogotovo ako su u braku i imaju decu. Moje poštovanje prema Arsenu bilo je veliko, kakav kod je bio fakin. On je dobro znao da će naći u meni ženu koja će ga podržavati do poslednjeg časa, koja će ga negovati, čuvati, biti na njegovoj strani i nikada izgovoriti nešto ružno. Pred kraj Arsen mi je rekao koliko sam mu bila važna i da ću u skicama pronaći pesmu koja je posvećena meni - govorila je Gabi za RadioSarajevo.

(Kurir)