Izvor:Foto: Printskrin/Instagram/aleksandradabic

"OSEĆALA KONSTANTNU GLAD": Pevačica o životu na Kosovu

Izvor: Nportal

25.08.2024.

11:29

PEVAČICU Aleksandru Dabić smo upoznali u muzičkim takmičenjima "Prvi glas Srbije" i "Zvezde Granda".

Zahvaljujući talentu koji je ogroman, Aleksandra je uspela da sagradi karijeru i da uživa u svemu što poželi sa porodicom. Poreklom je sa Kosova i Metohije, a jednom prilikom je ispričala kako je njihov život izgledao pre nego što su se preselili za Leskovac. 

Alekandra je istakla kada je reč o školovanju da je velika razlika: 

- Kada je reč o školovanju u Leskovcu, velika je razlika bila u odnosu na Uroševac, bili smo prihvaćeni odlično s obzirom na to da na jugu Srbije važi to "pravilo" ko ima više para, ko ima veću kuću i tako. Tek u srednjoj školi je počelo to, on ima za kafu posle škole, a ja nisam imala i ta finansijska glad nas je dugo pratila.- rekla je i dodala:

- Mogu slobodno da kažem da sam zavisila od mamine kartice do svoje 23 godine, dok nisam završila fakultet i počela da pevam. Osećala sam veliku glad za svim što je prošlo, prodali smo kuću na Kosovu, pa jedva kupili nešto u Leskovcu, ja sam osećala konstantnu glad i do pre pet godina sam se lečila u smislu kupovine raznoraznih stvari, odlaska na letovanja, kupovine auta i tako dalje - priznala je Aleksandra.

(Blic)

#VIP #Aleksandra Dabić #pevačica Aleksandra Dabić #život na Kosovu Aleksandra Dabić