Izvor:Foto: ATA images/A. Ahel

POSLE DUGOG SKRIVANJA: Konačno otkriveno šta je sa Melinom

Izvor: Nportal

26.08.2024.

10:14

"IMA planove za budućnost, želi da živi i uživa u životu, raduje se svemu onom novom što joj donosi ovaj novi početak."

Modna kreatorka Melina Galić, nekadašnje DŽinović, navodno se preselila iz Beograda na Azurnu obalu. Melina, posle razvoda od Harisa DŽinovića, sada vreme provodi na Azurnoj obali, a tamo je išla i u aprilu, u jeku razvoda.

Ona je mesecima krila od javnosti da planira selidbu daleko od Srbije, a još proletos je tražila idealan stan u Monaku. Potraga za stanom je potrajala, pa je gotovo svakodnevno razgledala nekretnine.

Ona je i ranije isticala koliko voli da odlazi u Monako, a sad tu i živi.

BloombergAdria.com

- Melina sada živi na Azurnoj obali, preko mesec dana je tamo. Ostavila je sve iza sebe i krenula dalje. Ima planove za svoju budućnost, želi da živi i uživa u životu, raduje se svemu onom novom što joj donosi ovaj novi početak. Preseljenje nije mala stvar, ali ona se lako adaptirala - rekao je dobro upućen izvor.

Haris živi punim plućima

Podsetimo i Haris DŽinović, otkako se razveo, živi punim plućima! Popularni muzičar oduvek je radio punom parom, a tako je i sad. Zato sebi s vremena na vreme da malo oduška. Upravo za svoju dušu, DŽinović, po svemu sudeći, najviše voli da u restoranu sedi sam. Što bi naš narod rekao: "Bolje i sam nego u lošem društvu".

BloombergAdria.com

Pevač je viđen u jednom pretoničkom restoranu i to oko ponoći. Bio je sam i nasmejan. U jednom trenutku usledio je poziv na koji se DŽinović javio. Osoba koja ga je pozvala, uspela je da ga dodatno razgali. Čim je završio razgovor, pevač je poručio iće i piće, a srdačno je porazgovarao i sa konobarima, koji su bili oduševljeni što je Haris odabrao baš njihov lokal za merak.

(Blic)