Izvor:Foto: Printskrin/Instagram/jeremicjovana

"TO NEMA CENU": Kako je Dragan prihvatio Jovaninu ćerku

Izvor: Nportal

27.08.2024.

07:33

PAR ne krije svoju ljubav, često pokazuju koliko znače jedno drugom.

Jovana Jeremić i Dragan Stanković kao da su stvoreni jedno za drugo. Voditeljka jutarnjeg programa na Pink televiziji je pre nekoliko dana organizovala proslavu rođendana za ćerku, a sada je otkrila kako je njen dečko prihvatio Leu. Na proslavi je bio i njen bivši suprug Voja, a to je mnoge iznenadilo kako je uspela da balansira između sadašnjosti i prošlosti, postavi za sto Dragana i bivšeg muža. 

- Dragan je lav, ona njega obožava, kad nisam u prilici i kad vodim "Jutarnji", on joj ujutru da doručak, odvede je kod moje snaje i poljubi je. I to nema cenu. Dragan je neko ko je obeležio moj život. Dragan Stanković zaslužuje svaku vrstu poštovanja sa moje strane. I ja se trudim uvek da mu odam to poštovanje jer smatram da je ljubav, pored emocija, nešto što zahteva jednu vrstu odgovornosti. I to je problem današnjih muškaraca što oni i pod ljubavlju smatraju i seks. Se*s je samo propratni deo, jedan element ljubavi. Na prvo mesto su poštovanje i sigurnost. I mogli bih sav se*s ovog sveta da trampim za ovo što sam navela, a to su poštovanje i sigurnost. Posebno što ja nisam žena telesnog, već i duhovnog sastava - pa se dotakla i priča o njenoj trudnoći o čemu se učestalo pisalo ovih dana.

- Besmislice, gluposti. Trudna je Draganova snaja, ne ja. Mene to ne interesuje. Ja decu sad neću. Meni su deca sada samo problem i smetnja. Ja nisam tip žene koja se bavi trudnoćom da bi vezala muškarce za sebe. Za mnom su muškarci gubili glavu zbog moje fatalnosti prema njima i mog odnosa prema njima. Ja sam ih beskrajno volela. Kao što volim i Dragana. On je muškarac kojeg najviše volim u životu. I kog sam najviše volela sada u životu. Tako da deca su samo proizvod ljubavi. Deca nisu način da se zadrži brak. Niti su način da se osvoji nečije nasledstvo, pare ili tako dalje, to mene ne interesuje. Mene sada interesuje da gradim svoju karijeru van granica Srbije i Balkana, jer ja sam osvojila ceo Balkan i Sloveniju i Makedoniju i Crnu Goru i Hrvatsku, čak i Bugarsku. Pa čak i jedan deo Rumunije, smem slobodno da kažem. Nalazila sam se u više uloga (NJegoš, DŽeki Kenedi, carica Milica, Merilin Monro), jer mi to dobro ide, nesuđena sam glumica, trebala glumu da upišem. Moj cilj je sada da od svoje 33. odnosno 34. godine (25. oktobra punim 34) gradim jednu svetsku karijeru, pre svega proameričku, ali samim tim i svetsku. Moj sledeći cilj je da postanem najpoznatija holivudska zvezda - bila je jasna Jovana.

(Telegraf)

#Jovana Jeremić #Voditeljka Jovana Jeremić #Dragan Stanković #Jovana Jeremić ćerka Lea #Dragan Stanković Jovana Jeremić ćerka #Dragan Stanković i Jovana Jeremić