Izvor:Foto: ATA images / Instagram/ sladja_lazic_officiall/ saramiajokic

"Imala sam probleme zbog mame - bila sam istaknuta u masi"

Izvor: Nportal

29.08.2024.

11:27

SARA je preslikana mama, a odlučila je i da se bavi istim poslom

Naslednica voditeljke Lee Kiš, Sara Mia Jokić, otvorila je dušu o teškom periodu.

BloombergAdria.com

 

Poznato je da je Sara krenula maminim stopama, vredno radi na karijeri, a sada je priznala šta se to dešavalo u njenom životu.

- Detinjstvo pamtim kao prelepo, imam puno prijatelja iz osnovne škole, i još uvek se družimo, a kada govorimo o školi, postojale su neke faze i situacije sa kojima sam morala da se nosim, koje nisu bile lake, ali nisam se dala! - rekla je Sara.

- Nije bilo jednostavno biti istaknut iz mase zbog toga što si dete poznatog roditelja. Postojalo je milion situacija u kojima je bilo teško snaći se kao jako mlad. Postoji jedna koju ću pamtiti ceo život sigurno jer je mogla da se završi kobno po mene - dodala je ona i nastavila:

- Život mi je bio ugrožen! Nije bila stvar vršnjačkog nasilja, mada je na kraju tako ispalo... Nastavnici su jedan dug vremenski period vršili pritisak na mene i toliko me sabotirali u svakom smislu da se to naravno prenelo na jednu problematičnu grupu dece koja je vodeći se time dovela i mene u veliki problem. Hvala Bogu, nije se završilo fatalno! - navela je Sara Mia.

Nema mladoženje još uvek

- Plan od septembra jeste da se udam! (smeh) Šalu na stranu, nema mladoženje još uvek, pa ću svakako svoje slobodno vreme iskoristiti da se maksimalno posvetim poslu. Publiku u svakom slučaju čekaju razna iznenađenja, ali ništa ne bih otkrivala unapred - zaključila je Leina ćerka za "Grand Online".

Alo

#Lea Kiš #sara mia kiš #ćerka Lee Kiš #VIP