Izvor:Foto: Antonio Ahel/ATA images, Dušan Milenković/ATA images

SA NJOM OD 19. GODINE: Ko je supruga Vladana Milojevića?

Izvor: Nportal

29.08.2024.

13:31

VLADAN Milojević (54) sinoć je ispisao još jednu važnu epizodu u istoriji domaćeg fudbala. Crvena zvezda pobedom 2:0 nad norveškim timom Bode Glimtom plasirala se u Ligu šampiona.

Strelci za beogradski klub bili su Brazilac Duarte iz penala u 24. minutu i Uroš Spajić u 59. minutu. 

Posle meča usledilo je veliko slavlje, a trener Vladan Milojević je pred delijama završio na kolenima i u suzama.

BloombergAdria.com

Da je Vladan Milojević među trenerima pravi superstar, to je jasno, ali o njegovom privatnom životu malo se zna.

Poznato je da je svoju suprugu Danijelu zavoleo kada mu je bilo 19. godina i njihova ljubav i dan-danas odoleva svim iskušenjima. 

BloombergAdria.com

Ambiciozni mladić iz Aranđelovca je svoju sadašnju suprugu upoznao je veoma mlad u Bečeju. Kako je fudbalsku karijeru gradio u Grčkoj, Danijela je rešila da krene sa njim.

Veći deo života proveli su u Grčkoj, gde su se i rodila njihova deca, ćerka Anđela i sin Nemanja.

Zanimljivo je da Milojevići potpuno sportska porodica. Vladan i Nemanja su se opredelili za fudbal, a Danijela i Anđela su u konjičkom sportu.

BloombergAdria.com

- Danijela je bila omladinska reprezentativka u preponskom sportu, trenirala je u čuvenoj i prelepoj ergeli Fantast. Posle raspada Jugoslavije, otišao joj je život svojim tokom u porodičnom smeru.

Sada je rekreativno u tom sportu. Anđela je krenula maminim stopama. Ide joj dobro, počela je da se takmiči i donosi medalje, drago mi je zbog toga - rekao je Vladan nedavno u intervjuu za Žurnal.