Izvor:FOTO: Printskrin Instagaram marjan__petrov

DRAGANI TREBA POMOĆ: Estradni frizer o saradnji s pevačima

Izvor: Nportal

29.08.2024.

14:49

MARJAN nije krio ko mu sa estrade manje ili više paše, te se ogradio i priznao s kim je imao najgoru saradnju.

Poznato je da naše slavne dame veoma često nastupaju širom Balkana, a upravo su im  koncerti u Makedoniji ukrstili put sa talentovanim Marjanom Petrovim. 

Danas je jedan od najuticajnijih frizera na našim prostorima, a sa mnogim pevačicama je postao i dobar prijatelj, a svoju karijeru otpočeo je u rodnoj Strumici kada je imao samo makaze, četku i veliki san.

Prvo je počeo da frizira svoje najbliže, zatim komšiluk, a kako se vest o njegovom umeću brzo širila, postao je najbolji frizer u Strumici, zatim šminker i osvojio titulu najuticajnijeg savetnika za lepotu.

Postaje poznat i van granice svoje zemlje i tako počinje njegova saradnja sa pevačicama sa našeg estradnog neba. Među njima su Slađa Alegro, Jelena Tomašević, DŽejla, Tea Tairović, Jelena Rozga, Nikolija, Ivana Bum Nikolić, Tijana EM, Sandra Afrika, Edita. Sa svima njima i danas sarađuje.

- Sa svim pevačima gore pomenutim imam, pre svega, iskrenu i lepu saradnju, ali moram da izdvojim najveću jugoslovensku zvezdu – Lepu Brenu. Saradnja sa njom počela je pre mnogo godina, dala mi je toliko poverenja da se poigram njenim izgledom – navodi on za Telegraf.

- Ona je toliko velika zvezda, a toliko skromna. Pravi je profesionalac i verujte mi neizmerno sam zahvalan što je odabrala baš mene – ističe Marjan.

S kim mu je bilo najteže da radi?

- Uh, ne mogu da izdvojim najgoru saradnju, oni se prepuste meni, zajedno uživamo u toj radnoj atmosferi ulepšavanja, a kada svoju zamisao pretočim u delo, onda je najveća sreća kada one odu zadovoljne svojim izgledom. No, mogu da kažem, da mi saradnja sa Milicom Pavlović nije ostala u najlepšem sećanju, te se nadam da ću u budućnosti moći da promenim to mišljenje – navodi Petrov.

Ostala je žal, samo za jednim. A to je saradnja sa Draganom Mirković.

- Ne želim da se zameram ili da me ne shvatite na pogrešan način, ali po mom mišljenju, zvezda kao što je Dragana Mirković ne sme da dozvoli takve greške. Ona je prelepa i spolja i iznutra, ima bezvremenske hitove i ostaće tako zapamćena, ali smatram da može mnogo, mnogo bolje – navodi frizer na kraju i dodaje da je lako naći inspiraciju kada radite sa lepim ženama, kao i da od naših lepših nema.

Telegraf / Mondo