Izvor:Foto: ATA images/M. P./Novosti

"NADAMO SE DA ĆE IZAĆI KAO POBEDNIK": Senidah upoznala Boru

Izvor: Nportal

29.08.2024.

14:58

SENIDAH, jedna od najzvučijih muzčkih imena je otkrila kako je upoznala Boru Čorbu, frontmena grupe " Riblja čorba"

Inače, Senidah se sprema za prvi solistički koncert u Beogradu, u kom je učestvovala na nekoliko festivala. Ovo je za nju jedan veliki korak, tačnije vrhunac u karijeri. Istakla je koliko joj znači: 

- Jeste, to je nešto najveće što je moglo da mi se desi. Imala sam i druge velike stvari kao što je prošlogodišnji nastup s Brenom, ne znam ko je od mlađih kolega stajao na bini s njom, onda duet s Dinom Merlinom, druženje s njim i snimanje spota.

Nije želela da otkrije ko će joj biti gosti na koncertu: 

- Ne smem da kažem. Ne bih sada da zavaravam ljude, ali uvek kažem da si ti Dinu Merlinu gost, on ne može da bude tvoj gost. Za sada, nisam ga ni zvala, zato što me je bilo strah da će da me odbije. Nikad se ne zna, možda bi i došao. Znam da je imao zdravstvenih problema pa neka ga neka odmara.

Pevačica živi u LJubljani kao i Bora Čorba koji je intubiran na Kliničkom centru u istom gradu zbog posledica bolesti pluća. Pevač godinama živi u Sloveniji sa suprugom Dubravkom. Otkrila je da ga je upoznala, a evo i kako:

BloombergAdria.com

 

- Upoznala sam ga, ali je bio na putu ka Beogradu u avionu. Jako prijatan čovek. Razmišljala sam da mu se javim za neki tekst, pošto piše fenomenalno. Nadamo se svi da će iz ove bitke izaći kao pobednik.

(Kurir)