Izvor:Foto: I. Marinković, Profimedia

HOROR KOD NOVOG PAZARA: Zapalio se, pa prerezao sebi grkljan

Izvor: Nportal

30.08.2024.

07:46

JUČE je u ranim jutarnjim satima, u selu Vučinice kod Novog Pazara, desio se šokantan incident u kojem je R.P. (1964), muškarac srednjih godina, pokušao da izvrši samoubistvo na izuzetno brutalan način.

Prema nezvaničnim informacijama, muškarac je najprije pokušao da se zapali, a zatim je, dok je bio u plamenu, sebi prerezao vrat nožem. Na mesto događaja su odmah po pozivu stigle ekipe hitne pomoći, policija, i vatrogasci, ali uprkos njihovim naporima, muškarcu nije bilo spasa.

Naneo sebi teške povrede

Iz izvora bliskih istrazi saznaje se da je muškarac preminuo na licu mesta used teških povreda koje je sam sebi naneo.

Motiv ovog stravičnog čina za sada nije poznat, a istraga je u toku kako bi se utvrdile sve okolnosti koje su dovele do ove tragedij

S telefon za pomoć

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

(Sandžak Danas)