Izvor:Foto: TikTok printskrin/victoriahouseinthehills

Renovirali kuću - našli tajni otvor (VIDEO)

Izvor: Nportal

30.08.2024.

20:25

KADA su Ema i njen partner rešili da renoviraju svoju kuću izgrađenu 1897. godine, nisu ni slutili na kakvo će otkriće naići.

Dok su podizali daske u kuhinji kako bi zamenili stari pod, otkrili su tajni prolaz koji ih je doveo do velikog bunara ispunjenog vodom, smeštenog direktno ispod poda. U video-snimku objavljenom na TikToku, Ema je uzbuđeno pokazala bunar i rekla:

- Svi imaju nešto u svojoj kući što smatraju jako kul. Može biti skriveni ormar, mala bioskopska sala, gedžet. Ali naše je ovo!

Oduševljeni ovim neobičnim otkrićem, Ema i njen partner odlučili su da bunar pretvore u ukrasni element u svom domu. Uklonili su beton oko njega kako bi pokazali njegovu pravu veličinu, a zatim angažovali lokalnog majstora da napravi čelični obod za vrh bunara. NJihov plan je da postave stakleni poklopac preko bunara, omogućavajući posetiocima da vide unutrašnjost.

Objava o ovom zanimljivom otkriću izazvala je brojne reakcije na društvenim mrežama. Dok su im neki zavideli zbog njihovog jedinstvenog pronalasku, drugi su izražavali strah, šaleći se da bi iz bunara mogao izaći lik iz horor filma "The Ring" (Krug). Mnogi su bili očarani idejom i jedva čekaju da vide konačan rezultat.

Pored postavljanja stakla, par razmatra i mogućnost dodavanja svetala unutar bunara. Ema je otkrila da su u dilemi između LED svetala, koja su prikazana na snimku, i tradicionalnih reflektora. Takođe su najavili da će testirati vodu iz bunara kako bi saznali da li je pitka, dodajući još jedan sloj uzbuđenja njihovom projektu.

- Kupili smo testove za vodu! Video uskoro stiže! - napisala je Ema u odgovoru na pitanje jednog korisnika.

NJihovo otkriće inspirisalo je mnoge da razmišljaju o mogućnostima korišćenja sličnih pronalazaka, kao i o estetskim i funkcionalnim detaljima koji mogu dodatno ukrasiti dom, prenosi The Sun.