Izvor:Foto: D. Milovanović, Jutjub printskrin/IvanaM

MORAO DA JEDE DO IZNEMOGLOSTI Glumica izašla Vojinu u susret

Izvor: Nportal

31.08.2024.

08:35

IZA glumca stoji naporan trud za današnji veliki uspeh.

Vojin Ćetković se kao studen preslio u Beograd i počeo da dobija prve uloge. 

U susret mu je izašla glumačka legenda Radmila Savićević koja ga je ohrabrila da ne odustaje kada je to pomislio jer mu je ponuđen mali honorar. 

Glumica ga je posavetovala da bez obzira na visinu honorara potpiše ugovor, potom je pozvala taksi i ugostila ga u domu: 

- Iznela je vrelu gibanicu, sarme i još gomilu hrane. Morao sam da jedem maltene do iznemoglosti. Nakon toga odvela me je do telefona i naterala da se javim majci, čak mi je dala i neki novac jer su to bila ona teška vremena kad se jedva sastavljao kraj s krajem - rekao je jednom prilikom Vojin, prenosi Glossy.

Slava i novac nisu promenile glumca, Vojin nikada nije zaboravio ko mu je pomogao kada mu je bilo najteže. Sa Radmilom je ostao u kontaktu sve do njene smrti. 

BloombergAdria.com

 

Vojin je svoju deset godina mlađu suprugu upoznao tokom 2002. na snimanju filma "Zona Zamfirova", tada su se rodile prve varnice koje su se kasnije pretvorile u ljubav. Ubrzo su se oboje su se razišli od svojih partnera, a jedne letnje noći 2004. godine su počeli svoju ljubavnu romansu, koju su krunisali brakom četiri godine kasnije.

- Sećam se kada sam je prvi put ugledao, snimali smo, ona je bila studentkinja. Nikada na taj način nisam gledao studentkinje, naročito jer su uglavnom bile klinke. Prošlo je nekoliko dana, pozvao me je snimatelj da dođem da nešto pogledam. Video sam je kao nekog ko će verovatno da snima, nisam je posmatrao po principu “lepa je” ili slično - rekao je Vojin svojevremeno, prenosi "Hello".

Par se venčao u hramu Svetog Vasilija Ostroškog u Beogradu, a zatim su organizovali privatnu proslavu na koju mediji nisu bili pozvani.